Tarrad1um Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 327 Çözümler 5 21 Eylül 2020 #1 RAM 4 GB ama 3.66 gösteriyor. Kasayı açıp çıkan RAM var mı baktım ama herhangi bir sıkıntı yoktu. Nasıl tam 4 GB ayarlayabilirim? 8 yıl önce aldım PC'yi. RAM de eski ona göre.
RAM 4 GB ama 3.66 gösteriyor. Kasayı açıp çıkan RAM var mı baktım ama herhangi bir sıkıntı yoktu. Nasıl tam 4 GB ayarlayabilirim? 8 yıl önce aldım PC'yi. RAM de eski ona göre.
Çözüm BarçaHayranı 21 Eylül 2020 Tarrad1um dedi: Ekran kartım Intel işlemcinin kendi ekran kartını kullanıyor ondan mı? Genişletmek için tıkla... Evet onboard ekran kartı o RAM'i kendisine alıyor.
Tarrad1um dedi: Ekran kartım Intel işlemcinin kendi ekran kartını kullanıyor ondan mı? Genişletmek için tıkla... Evet onboard ekran kartı o RAM'i kendisine alıyor.
N Namelessone1905 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 2.935 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #2 Harici bir ekran kartı takılı değilse ondandır. Onboard ekran kartı kullanırken RAM'in bir kısmını ona ayırır sistem. Artı 0 Eksi
Harici bir ekran kartı takılı değilse ondandır. Onboard ekran kartı kullanırken RAM'in bir kısmını ona ayırır sistem.
KS KS Tarrad1um Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 327 Çözümler 5 21 Eylül 2020 #3 Namelessone1905 dedi: Harici bir ekran kartı takılı değilse ondandır. Onboard ekran kartı kullanırken RAM'in bir kısmını ona ayırır sistem. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım Intel işlemcinin kendi ekran kartını kullanıyor ondan mı? Artı 0 Eksi
Namelessone1905 dedi: Harici bir ekran kartı takılı değilse ondandır. Onboard ekran kartı kullanırken RAM'in bir kısmını ona ayırır sistem. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım Intel işlemcinin kendi ekran kartını kullanıyor ondan mı?
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 21 Eylül 2020 #4 Dxdiag ekran bölümünün fotoğrafını atar mısın? Artı 0 Eksi
H HUSODOSIDO Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 166 Çözümler 2 21 Eylül 2020 #5 Arkadaş sistemde kullanıyor herhelde sen yanlış anlama yani RAM'ın tam ya da ekran kartı cekmiştir. Geçmiş olsun. Banada olmuştu. Artı 0 Eksi
Arkadaş sistemde kullanıyor herhelde sen yanlış anlama yani RAM'ın tam ya da ekran kartı cekmiştir. Geçmiş olsun. Banada olmuştu.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 21 Eylül 2020 #6 Donanıma ayrılmıştır hocam dahili ekran kartına falan. Ayrıca Windows 7'yi çok özlediğimi fark ettim . Artı 0 Eksi
Donanıma ayrılmıştır hocam dahili ekran kartına falan. Ayrıca Windows 7'yi çok özlediğimi fark ettim .
BarçaHayranı Kilopat Katılım 15 Ekim 2018 Mesajlar 521 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #7 Tarrad1um dedi: Ekran kartım Intel işlemcinin kendi ekran kartını kullanıyor ondan mı? Genişletmek için tıkla... Evet onboard ekran kartı o RAM'i kendisine alıyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Tarrad1um dedi: Ekran kartım Intel işlemcinin kendi ekran kartını kullanıyor ondan mı? Genişletmek için tıkla... Evet onboard ekran kartı o RAM'i kendisine alıyor.
KS KS Tarrad1um Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 327 Çözümler 5 21 Eylül 2020 #8 Peki teşekkürler. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Eylül 2020 #9 Tarrad1um dedi: Ekran kartım Intel işlemcinin kendi ekran kartını kullanıyor ondan mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Dahili GPU belleğin bir kısımını rezerve eder. Windows 10'da buna buradan bakabilirsiniz: Artı 0 Eksi
Tarrad1um dedi: Ekran kartım Intel işlemcinin kendi ekran kartını kullanıyor ondan mı? Genişletmek için tıkla... Evet. Dahili GPU belleğin bir kısımını rezerve eder. Windows 10'da buna buradan bakabilirsiniz:
N Namelessone1905 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Haziran 2015 Mesajlar 2.935 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #10 Tarrad1um dedi: Ekran kartım Intel işlemcinin kendi ekran kartını kullanıyor ondan mı? Genişletmek için tıkla... Evet işlemcinin içinde ekran kartı belleği olmadığı için sistem RAM'inden veriliyor. Artı 0 Eksi
Tarrad1um dedi: Ekran kartım Intel işlemcinin kendi ekran kartını kullanıyor ondan mı? Genişletmek için tıkla... Evet işlemcinin içinde ekran kartı belleği olmadığı için sistem RAM'inden veriliyor.