Tarrad1um Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 327 Çözümler 5 21 Eylül 2020 #1 RAM 4 GB ama 3.66 gösteriyor. Kasayı açıp çıkan RAM var mı baktım ama herhangi bir sıkıntı yoktu. Nasıl tam 4 GB ayarlayabilirim? 8 yıl önce aldım PC'yi. RAM de eski ona göre.
RAM 4 GB ama 3.66 gösteriyor. Kasayı açıp çıkan RAM var mı baktım ama herhangi bir sıkıntı yoktu. Nasıl tam 4 GB ayarlayabilirim? 8 yıl önce aldım PC'yi. RAM de eski ona göre.
Çözüm BarçaHayranı 21 Eylül 2020 Tarrad1um dedi: Ekran kartım Intel işlemcinin kendi ekran kartını kullanıyor ondan mı? Genişletmek için tıkla... Evet onboard ekran kartı o RAM'i kendisine alıyor.
Tarrad1um dedi: Ekran kartım Intel işlemcinin kendi ekran kartını kullanıyor ondan mı? Genişletmek için tıkla... Evet onboard ekran kartı o RAM'i kendisine alıyor.
BarçaHayranı Kilopat Katılım 15 Ekim 2018 Mesajlar 521 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #21 Revivmeooi dedi: Eğer Eğer dahil Vega Ekran Kartı Var ise 2 GB kendine ayırır değişik bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ben 16 GB RAM olarak gördüm kusura bakmayın. Artı 0 Eksi
Revivmeooi dedi: Eğer Eğer dahil Vega Ekran Kartı Var ise 2 GB kendine ayırır değişik bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Ben 16 GB RAM olarak gördüm kusura bakmayın.