FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2014 #1 Merhaba arkadaşlar. Benim sistemimde şuan 4 gb ram takılı. Corsair vengeance markalı. Bunun aynısından alsam dual channel çalışır mı ? Çünkü üstünde tek modül bellek yazıyorda aklıma takıldı .
Merhaba arkadaşlar. Benim sistemimde şuan 4 gb ram takılı. Corsair vengeance markalı. Bunun aynısından alsam dual channel çalışır mı ? Çünkü üstünde tek modül bellek yazıyorda aklıma takıldı .
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 3 Haziran 2014 #2 Takılı olan belleğin aynısından alırsan çalışır.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 3 Haziran 2014 #3 Evet çalışır ama ne kadar aynısını alabilirsin ? Birebir aynısını alman gerek.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2014 #4 Recep Baltaş dedi: Evet çalışır ama ne kadar aynısını alabilirsin ? Birebir aynısını alman gerek. Genişletmek için tıkla... Abi ben bunu almıştım. Aynısından birtane daha alıp (zaten anakartımda iki tane ram yuvası var) o boş alana takcam. Yine dual channel çalışırmı ?
Recep Baltaş dedi: Evet çalışır ama ne kadar aynısını alabilirsin ? Birebir aynısını alman gerek. Genişletmek için tıkla... Abi ben bunu almıştım. Aynısından birtane daha alıp (zaten anakartımda iki tane ram yuvası var) o boş alana takcam. Yine dual channel çalışırmı ?
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 3 Haziran 2014 #5 Dual channel çalışır al.