nhopel Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #1 RAM 4gb SSD veya HDD modeli SSD Ekran kartı İntel HD Graphix Anakart Lenovo İşlemci İntel Pentium 1.70GHz Windows 8.1 kullanıcısıyım ve böyle bir sorun ile karşılaştım. Bilgisayarım 64-bit 4 GB RAM var ama 2 GB kullanıyor. Dosya Ekleri kullanılabilir ram miktarı sorunu.PNG 49,5 KB · Görüntüleme: 114
Windows 8.1 kullanıcısıyım ve böyle bir sorun ile karşılaştım. Bilgisayarım 64-bit 4 GB RAM var ama 2 GB kullanıyor.
destanyazan Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 454 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #11 nhopel dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı ekran kartı, kendi RAM belleği olmadığı için bellek ihtiyacını bilgisayardan karşılayan kart türüdür. Artı 0 Eksi
nhopel dedi: Nasıl yani. Genişletmek için tıkla... Paylaşımlı ekran kartı, kendi RAM belleği olmadığı için bellek ihtiyacını bilgisayardan karşılayan kart türüdür.
KS KS nhopel Hectopat Katılım 20 Mart 2021 Mesajlar 258 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #12 Bilgisayarıma format attırmıştım yani Windows 10'dan Windows 8.1'e geçirmiştim hızlansın diye ve formattan sonra böyle bir hata yoktu. Yeni geldi bu hata. Artı 0 Eksi
Bilgisayarıma format attırmıştım yani Windows 10'dan Windows 8.1'e geçirmiştim hızlansın diye ve formattan sonra böyle bir hata yoktu. Yeni geldi bu hata.