EmirSrky Hectopat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 1.372 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2024 #11 jandark dedi: Merak etmeyin bende kullandım işkembeden sallamıyorum. 4 GB RAM Kullanılabilir Miktar 3,25 Bilgisayarımda 2 GB RAM vardı, 2GB daha eklettim ama kullanılabilir RAM 3.25GB olarak gözüküyor. İnternette bazı kişiler 64 bit yapınca düzeleceğini söylediler. Bu doğru mu? www.technopat.net 4 GB Olan RAM 3,25 Kullanılabilir Gözüküyor Arkadaşımın RAM'i 4 GB fakat baktığında kullanılabilir miktar 3,25 GB yazmakta. Bunun sebebi nedir, nasıl çözülür? www.technopat.net Benzer konulara baksanız neden dediğimi anlarsınız. Genişletmek için tıkla... doğrudur onlarda öyle olmuş olabilir ama bende 3.7 ydi
jandark dedi: Merak etmeyin bende kullandım işkembeden sallamıyorum. 4 GB RAM Kullanılabilir Miktar 3,25 Bilgisayarımda 2 GB RAM vardı, 2GB daha eklettim ama kullanılabilir RAM 3.25GB olarak gözüküyor. İnternette bazı kişiler 64 bit yapınca düzeleceğini söylediler. Bu doğru mu? www.technopat.net 4 GB Olan RAM 3,25 Kullanılabilir Gözüküyor Arkadaşımın RAM'i 4 GB fakat baktığında kullanılabilir miktar 3,25 GB yazmakta. Bunun sebebi nedir, nasıl çözülür? www.technopat.net Benzer konulara baksanız neden dediğimi anlarsınız. Genişletmek için tıkla... doğrudur onlarda öyle olmuş olabilir ama bende 3.7 ydi