4 GB RAM'in H1Z1 Performansı

Arkadaşlar ekran kartım GTX 750 Tİ, işlemcim AMD ATHLON X4 840 ,RAM 4 GB. Acaba oyuna gelen güncellemeler sonucunda 4 GB RAM ile sorunsuz oynayabilir miyim? Çoğu arkadaşım 4 GB RAM sorun çıkarır dediler siz ne düşünüyorsunuz?

Oyun önerilen olarak 8 GB istiyor. Fakat arka plandaki uygulamalarını kontrol altına alırsan çok sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Yalnız kısa sürede 8 GB'a yükseltmende fayda var. Çünkü artık 4 GB çoğu oyun için yetersiz kalmakta.

1440p ve ultra ayarlarda oyun salt olarak 7.5 - 8gb bellek harcıyor. Çözünürlüğü düşürdükçe bellek miktarı azalacaktır.

Benim 3GB RAM ile oyuna girmem 15 DK sürüyor. 4 GB RAM'de çok fazla takılma yaşarsın. Arka plandakiler kontrol etsen dahi RAM yetmeyecek ve Pagefile devreye girecek. Hiç oynama daha iyi.

Birkaç ay içerisinde 4 GB RAM eklemesi yapacağım şuanlık en düşük ayarlarda oynama şansım yok mu? Ayrıca cities skylines adlı oyunu oynamak çok istiyorum aynı sistem ile. O oyun da 4 gb ram minimum istiyor o oyunda sorun yaşar mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…