4 GB RAM'li Sistem CS:GO Kaldırır Mı?

RetroMANTR

Decapat
Merhaba arkadaşlarım, benim bir sorum var sistemim şu:
Intel Pentium Dual CPU'e5500.
Intel(r) G41 Express chipset.
4 GB RAM.
Ve 100 GB'lık yer var. Bu sistemle CS:GO oynanır mı? Hangi ayarlarda en iyi performansı alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamın aleyküm kardeşim öncelikle, şimdi sana söyleyeceklerim sistemlere göre değişkenlik gösterir, veya özelliklerle, Benim laptop'um 4GB Ram'a sahip, Lenovo Ideapad 320, Ben Normalde 0 Ayar ile 20 fps gibi çok küçük rakamlarda ara ara gelen droplar ile oynuyordum, Küçük kodlama ayarları ile 40 50'yi Unlost'un Şubat Mart gibi zamanlarda çektiği Bilgisayar hızlandırma videosunu bir akşam yaptım. 76-78 fps i görüyor artık, ara ara drop yiyebiliyor ama, Bilgisayarını iyi temizlersen 40'ı veya 50'yi görebilirsin, Tabii ki bu bir ihtimal. ( %20 gibi bir rakam ) Minecraft oynayan kardeşlerim gelin sarılalım :D

Selamın aleyküm kardeşim öncelikle, şimdi sana söyleyeceklerim sistemlere göre değişkenlik gösterir, veya özelliklerle, benim Laptop'um 4 GB RAM'a sahip, Lenovo Ideapad 320, ben normalde 0 ayar ile 20 FPS gibi çok küçük rakamlarda ara ara gelen droplar ile oynuyordum, küçük kodlama ayarları ile 40 50'yi Unlost'un şubat Mart gibi zamanlarda çektiği bilgisayar hızlandırma videosunu bir akşam yaptım. 76-78 FPS'i görüyor artık, ara ara drop yiyebiliyor ama, bilgisayarını iyi temizlersen 40'ı veya 50'yi görebilirsin, tabii ki bu bir ihtimal. ( %20 gibi bir rakam ) Minecraft oynayan kardeşlerim gelin sarılalım :D.

+ Olarak CFG ya da mod indirerek FPS 2 kata çekilebilir ama grafikler berbat olur.

Merhaba arkadaşlarım, benim bir sorum var sistemim şu:
Intel Pentium Dual CPU'e5500.
Intel(r) G41 Express chipset.
4 GB RAM.
Ve 100 GB'lık yer var. Bu sistemle CS:GO oynanır mı? Hangi ayarlarda en iyi performansı alırım?

1024*768'de en düşükte 45-60 FPS alırsınız.
Ben bu başlatma seçenğini kullanıyorum bende bayağı işe yaradı.
Başlatma seçeneği:
high -novid -nojoy -fullscreen +mat_disable_fancy_blending 1 +cl_forcepreload 1 -limitvsconst -forcenovsync +r_dynamic 0 +mat_queue_mode 2 -disable_d3d9ex -r_emulate_g -softparticlesdefaultoff -noubershader +violence_hblood 0 -threads 2 -no-browser +snd_use_h

Artmaz ise bunu deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunu biraz kalitesiz olur ama sırf CS:GO oynamak istiyorum derseniz yapın.

Fakat CS:GO ikinci parti yazılımları desteklemiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı