İkr Picopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 230 Çözümler 2 8 Nisan 2021 #11 Atahan34 dedi: Teşekkürler. Bir bakarım. Genişletmek için tıkla... Hocam ne oldu hangi oyunları kaldırdı?
Atahan34 dedi: Teşekkürler. Bir bakarım. Genişletmek için tıkla... Hocam ne oldu hangi oyunları kaldırdı?
A Atahan34 Picopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2021 #12 İkr dedi: Hocam ne oldu hangi oyunları kaldırdı? Genişletmek için tıkla... Hocam PC'yi parayla veriyordu. Ben de ederinden çok fiyat istediği için almadım.
İkr dedi: Hocam ne oldu hangi oyunları kaldırdı? Genişletmek için tıkla... Hocam PC'yi parayla veriyordu. Ben de ederinden çok fiyat istediği için almadım.
M MenyakMan Zeptopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #13 Vallaha ben 4 GB RAM 2 GB ekran kartı i3 işlemci ile volo MC LoL M.2 CS:GO GTA san. Hiç kasmadan düşük grafiklerde oynadım PC'yi 2017 PC'si laptop olarak çok kalıteli. Marka: HP.
Vallaha ben 4 GB RAM 2 GB ekran kartı i3 işlemci ile volo MC LoL M.2 CS:GO GTA san. Hiç kasmadan düşük grafiklerde oynadım PC'yi 2017 PC'si laptop olarak çok kalıteli. Marka: HP.