Shwyy Centipat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #1 Intel HD graphichs family. 4 GB RAM. İşlemcinin adını hatırlamıyorum ama 4 çekirdekli 3.00 GHz. SanDisk SSD Plus 240 GB. Kaç FPS alırım?
Intel HD graphichs family. 4 GB RAM. İşlemcinin adını hatırlamıyorum ama 4 çekirdekli 3.00 GHz. SanDisk SSD Plus 240 GB. Kaç FPS alırım?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 18 Temmuz 2023 #2 Oynatmaz, maalesef.
TheHub Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 2.314 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri • Laptop: Hp Victus 16-S0024NT • İşlemci: AMD Ryzen 5 7640HS • Ekran kartı: Laptop Rtx 4060 • RAM: (2x8) 16 GB 5600 Mhz Ddr 5 • SSD: Samsung PM9A1 MZVL2512HCJQ PCI-Express 4.0 512 GB M.2 SSD • Windows 10 Pro •Mause: Bloddy A90 •Kulaklık: Gamepower Medusa Rainbow Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2023 #3 Shwyy dedi: Intel HD graphichs family. 4 GB RAM. İşlemcinin adını hatırlamıyorum ama 4 çekirdekli 3.00 GHz. SanDisk SSD Plus 240 GB. Kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Açmaz bile 4 olsa ne olacak.
Shwyy dedi: Intel HD graphichs family. 4 GB RAM. İşlemcinin adını hatırlamıyorum ama 4 çekirdekli 3.00 GHz. SanDisk SSD Plus 240 GB. Kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Açmaz bile 4 olsa ne olacak.
Shwyy Centipat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #4 kino dedi: Oynatmaz, maalesef. Genişletmek için tıkla... denesek ne sisteme bir şey olur mu
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 18 Temmuz 2023 #5 Shwyy dedi: Denesek ne sisteme bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz hayır. Yani oyun açılır da oynadığından bir şey anlamazsın öyle söyleyeyim. Ben de oynuyorum ve göründüğü kadar hafif bir oyun değil.
Shwyy dedi: Denesek ne sisteme bir şey olur mu? Genişletmek için tıkla... Olmaz hayır. Yani oyun açılır da oynadığından bir şey anlamazsın öyle söyleyeyim. Ben de oynuyorum ve göründüğü kadar hafif bir oyun değil.
Shwyy Centipat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #6 kino dedi: Olmaz hayır. Yani oyun açılır da oynadığından bir şey anlamazsın öyle söyleyeyim. Ben de oynuyorum ve göründüğü kadar hafif bir oyun değil. Genişletmek için tıkla... saol iyi günler TheHub dedi: Açmaz bile 4 olsa ne olacak. Genişletmek için tıkla... saol iyi günler
kino dedi: Olmaz hayır. Yani oyun açılır da oynadığından bir şey anlamazsın öyle söyleyeyim. Ben de oynuyorum ve göründüğü kadar hafif bir oyun değil. Genişletmek için tıkla... saol iyi günler TheHub dedi: Açmaz bile 4 olsa ne olacak. Genişletmek için tıkla... saol iyi günler
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.395 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2023 #7 Shwyy dedi: Intel HD graphichs family. 4 GB RAM. İşlemcinin adını hatırlamıyorum ama 4 çekirdekli 3.00 GHz. SanDisk SSD Plus 240 GB. Kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Intel Graphics ile MC oynamaya devam hocam. Bu kart Roblox ve MC sadece oynatır.
Shwyy dedi: Intel HD graphichs family. 4 GB RAM. İşlemcinin adını hatırlamıyorum ama 4 çekirdekli 3.00 GHz. SanDisk SSD Plus 240 GB. Kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Intel Graphics ile MC oynamaya devam hocam. Bu kart Roblox ve MC sadece oynatır.
darkageman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2015 Mesajlar 1.342 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ticari Bankacılık 18 Temmuz 2023 #8 Casual olarak oynasan bile milletin seni tilt edeceği oyun, boşver zamanına değmez.
Shwyy Centipat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #9 Ahmsef dedi: Intel Graphics ile MC oynamaya devam hocam. Bu kart Roblox ve MC sadece oynatır. Genişletmek için tıkla... 60 fpss oynatıyor valoranta oynatıyor. Çok yüksek sistem gerekmiyor evet ama optimizazyonu kötü bakılırsa. darkageman dedi: Casual olarak oynasan bile milletin seni tilt edeceği oyun, boşver zamanına değmez. Genişletmek için tıkla... casual ne peki hocam
Ahmsef dedi: Intel Graphics ile MC oynamaya devam hocam. Bu kart Roblox ve MC sadece oynatır. Genişletmek için tıkla... 60 fpss oynatıyor valoranta oynatıyor. Çok yüksek sistem gerekmiyor evet ama optimizazyonu kötü bakılırsa. darkageman dedi: Casual olarak oynasan bile milletin seni tilt edeceği oyun, boşver zamanına değmez. Genişletmek için tıkla... casual ne peki hocam
darkageman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2015 Mesajlar 1.342 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ticari Bankacılık 19 Temmuz 2023 #10 Yani normal olarak eğlenmeye çalışarak oynasan bile insanların toxic olduğu birbirine hakaret ettiği bir oyun genellikle.
Yani normal olarak eğlenmeye çalışarak oynasan bile insanların toxic olduğu birbirine hakaret ettiği bir oyun genellikle.