E EgeCerit Femtopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #1 Merhaba gençler ben plants vs zombie oynamak istiyorum ama bilgisayar çöker mi diye düşünüyorum. İşlemci: Intel (r) Celeron (r) RAM: 4 GB. Marka: ASUS ve Windows 10 Pro. Dizüstü bilgisayar. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Eylül 2021
Merhaba gençler ben plants vs zombie oynamak istiyorum ama bilgisayar çöker mi diye düşünüyorum. İşlemci: Intel (r) Celeron (r) RAM: 4 GB. Marka: ASUS ve Windows 10 Pro. Dizüstü bilgisayar.
S SraggzL Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 309 18 Eylül 2021 #2 Yanlışsam düzeltirsin sistem gereksinimleri bunlar olarak gözüküyor. Dosya Ekleri yardım.PNG 20,1 KB · Görüntüleme: 64
2 299712 Decipat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.105 Çözümler 2 18 Eylül 2021 #3 SraggzL dedi: Yanlışsam düzeltirsin sistem gereksinimleri bunlar olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yanlış o 4 GB RAM rahat kaldırır.
SraggzL dedi: Yanlışsam düzeltirsin sistem gereksinimleri bunlar olarak gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yok hocam yanlış o 4 GB RAM rahat kaldırır.
OYUNPClerin_Efendisi Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 836 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #4 EgeCerit dedi: Merhaba gençler ben plants vs zombie oynamak istiyorum ama bilgisayar çöker mi diye düşünüyorum. İşlemci: Intel (r) Celeron (r) RAM: 4 GB. Marka: ASUS ve Windows 10 Pro. Dizüstü bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Hocam, Plants vs Zombies 'in hangi oyunu? Ve sisteminizi tam olarak bildirir misiniz? Ekran kartı ve işlemcisi ne?
EgeCerit dedi: Merhaba gençler ben plants vs zombie oynamak istiyorum ama bilgisayar çöker mi diye düşünüyorum. İşlemci: Intel (r) Celeron (r) RAM: 4 GB. Marka: ASUS ve Windows 10 Pro. Dizüstü bilgisayar. Genişletmek için tıkla... Hocam, Plants vs Zombies 'in hangi oyunu? Ve sisteminizi tam olarak bildirir misiniz? Ekran kartı ve işlemcisi ne?
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 18 Eylül 2021 #5 Dahili grafik biriminde 128 MB VRAM varsa açar bence RAM yeterli.(plants and zombies ilk oyunu)
E EgeCerit Femtopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #6 OYUNPClerin_Efendisi dedi: Hocam, Plants vs Zombies 'in hangi oyunu? Ve sisteminizi tam olarak bildirir misiniz? Ekran kartı ve işlemcisi ne? Genişletmek için tıkla... Garden Warfare 1, 2 İşlemci: Intel (R) Celeron (R) Ekran Kartı: Intel HD Graphics
OYUNPClerin_Efendisi dedi: Hocam, Plants vs Zombies 'in hangi oyunu? Ve sisteminizi tam olarak bildirir misiniz? Ekran kartı ve işlemcisi ne? Genişletmek için tıkla... Garden Warfare 1, 2 İşlemci: Intel (R) Celeron (R) Ekran Kartı: Intel HD Graphics
OYUNPClerin_Efendisi Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 836 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2021 #7 EgeCerit dedi: Garden warfare 1, 2 İşlemci: Intel (r) Celeron (r) Ekran kartı: Intel HD Graphics. Genişletmek için tıkla... İşlemci modeli nedir hocam? 2010'da çıkan ile 2020'de çıkan işlemci bir değil . Bilmiyorsanız arama çubuğuna "DxDiag" yazın sonra uyarıya "evet" deyin sonra çıkan pencerede ki işlemci bölümünde ki yazıları atın.
EgeCerit dedi: Garden warfare 1, 2 İşlemci: Intel (r) Celeron (r) Ekran kartı: Intel HD Graphics. Genişletmek için tıkla... İşlemci modeli nedir hocam? 2010'da çıkan ile 2020'de çıkan işlemci bir değil . Bilmiyorsanız arama çubuğuna "DxDiag" yazın sonra uyarıya "evet" deyin sonra çıkan pencerede ki işlemci bölümünde ki yazıları atın.