4 GB RAM'li sistemde Windows 7'ye dönülmeli mi?

emre101

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Laptopum eski gibi performans vermiyor ve artık Windows 10'un bilgisayarımı zorladığını düşünüyorum Google da bile kasmalar meydana gelmeye başladı. Zaten bilgisayarı sadece Google'a girmek için ve ara sıra GFN alırsam oynamak için kullanıyorum. Sizce Windows 8.1'e geçmeli miyim?
Bilgisayar donanımlarım:

Intel HD grapich.
4 GB RAM.
Ve HDD'e sahibim.

Ya da başka bir işletim sistemi öneririseniz onları da değerlendirebilirm.

Arkadaşlar merhaba,
Laptopum eski gibi performans vermiyor ve artık Windows 10'un bilgisayarımı zorladığını düşünüyorum Google da bile kasmalar meydana gelmeye başladı. Zaten bilgisayarı sadece Google'a girmek için ve ara sıra GFN alırsam oynamak için kullanıyorum. Sizce Windows 8.1'e geçmeli miyim?
Bilgisayar donanımlarım:

Artık 10 sene önce alındığı zamanın ortalama düzeyindeki laptoplarda rami istediğiniz kadar arttırın ssd takın yine fayda etmiyor çünkü işlemci yetersiz geliyor Chrome kullanırken bile kasar.

Arkadaşlar merhaba,
Bilgisayar donanımlarım:

Düşürmeniz en mantıklısı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı