Selam, bugün kafama bir şey takıldı. Uygulamaların RAM kullanımları o kadar fazla değil ama RAM'in %90'ı kullanılıyor. Bu nasıl olabiliyor? Uygulamaların RAM kullanımlarını aşağıda verdim. Bilgisayarımın RAM'i 4 GB bu arada.
En baştaki Chrome'dur kesin Bu arada bende de 4.0GB RAM var ve Windows 10 son sürüm kullanıyorum. Arkada Teams - Discord - Chrome açıkken %85 falan kullanıyor.
O dediğinizi nasıl yapacağım
Görseldeki RAM kullanımlarını toplasam bile 4 GB'ın %90 olamaz. Burada gözükmeyen ama RAM'i kullanan başka bir şey var mı? Var ise buna nasıl bakabilirim.
Hocam Windows 10 zaten boşta bile 2.4-2.9 GB arası Ram kullanımı var. Siz bir de ram üzerine kurulu Chrome ve Spotify açarsanız 4GB ram'i olan bir PC'de %90 gayet doğal.
Selam, bugün kafama bir şey takıldı. Uygulamaların RAM kullanımları o kadar fazla değil ama RAM'in %90'ı kullanılıyor. Bu nasıl olabiliyor? Uygulamaların RAM kullanımlarını aşağıda verdim. Bilgisayarımın RAM'i 4 GB bu arada.
O dediğinizi nasıl yapacağım.
Görseldeki RAM kullanımlarını toplasam bile 4 GB'ın %90 olamaz. Burada gözükmeyen ama RAM'i kullanan başka bir şey var mı? Var ise buna nasıl bakabilirim?