Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 9 Nisan 2022 #11 munzay dedi: memu Genişletmek için tıkla... Yanında Rav antivirüs diye birşey indi. Teşekkürler.
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.376 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #12 Pismaniyee dedi: Yanında rav antivirüs diye bir şey indi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Senin yeteneğin ne diyeyim orijinal site varken nereden indirdin sana sormalı.
Pismaniyee dedi: Yanında rav antivirüs diye bir şey indi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Senin yeteneğin ne diyeyim orijinal site varken nereden indirdin sana sormalı.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 9 Nisan 2022 #13 munzay dedi: Senin yeteneğin ne diyeyim orijinal site varken nereden indirdin sana sormalı. Genişletmek için tıkla... Memu - PC için en iyi Android emülatörü - Ücretsiz İndir bura değil mi. Neyse geri dönüşüm noktası falan ver en kötü sıfırlarım.
munzay dedi: Senin yeteneğin ne diyeyim orijinal site varken nereden indirdin sana sormalı. Genişletmek için tıkla... Memu - PC için en iyi Android emülatörü - Ücretsiz İndir bura değil mi. Neyse geri dönüşüm noktası falan ver en kötü sıfırlarım.
munzay Hectopat Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.376 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #14 evet
kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 9 Nisan 2022 #15 Pismaniyee dedi: Memu - PC için en iyi Android emülatörü - Ücretsiz İndir bura değil mi. Neyse geri dönüşüm noktası falan ver en kötü sıfırlarım. Genişletmek için tıkla... Hocam orda indirelimmi diye soruyor hızlıca geçtiniz galiba o yüzden indirdi.
Pismaniyee dedi: Memu - PC için en iyi Android emülatörü - Ücretsiz İndir bura değil mi. Neyse geri dönüşüm noktası falan ver en kötü sıfırlarım. Genişletmek için tıkla... Hocam orda indirelimmi diye soruyor hızlıca geçtiniz galiba o yüzden indirdi.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 9 Nisan 2022 #16 kuyoshi dedi: Hocam orda indirelimmi diye soruyor hızlıca geçtiniz galiba o yüzden indirdi. Genişletmek için tıkla... Ama silinmiyor öyle birşeyde var. kuyoshi dedi: Hocam orda indirelimmi diye soruyor hızlıca geçtiniz galiba o yüzden indirdi. Genişletmek için tıkla... Dostum işin komik yanı artık antivirüs açılmıyor , kapanmıyorda. Neyse sıfırlama yapıyorum zaten. Görüşürüz. Son düzenleme: 9 Nisan 2022
kuyoshi dedi: Hocam orda indirelimmi diye soruyor hızlıca geçtiniz galiba o yüzden indirdi. Genişletmek için tıkla... Ama silinmiyor öyle birşeyde var. kuyoshi dedi: Hocam orda indirelimmi diye soruyor hızlıca geçtiniz galiba o yüzden indirdi. Genişletmek için tıkla... Dostum işin komik yanı artık antivirüs açılmıyor , kapanmıyorda. Neyse sıfırlama yapıyorum zaten. Görüşürüz.
kuyoshi Decapat Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 404 Yer Shiganshina 9 Nisan 2022 #17 Pismaniyee dedi: Ama silinmiyor öyle birşeyde var. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: RaV antivirüs silme Cheat Engine indirirken rav antivirüs indi silmeye çalıştım olmadı bilgisayarı aşırı yoruyor nasıl silebilirim? www.technopat.net Sildikten sonra malwarebytes ile taratmayı unutmayın yüksek ihtimalle antivirüs programı adı altında mining yapan bir program.
Pismaniyee dedi: Ama silinmiyor öyle birşeyde var. Genişletmek için tıkla... Çözüldü: RaV antivirüs silme Cheat Engine indirirken rav antivirüs indi silmeye çalıştım olmadı bilgisayarı aşırı yoruyor nasıl silebilirim? www.technopat.net Sildikten sonra malwarebytes ile taratmayı unutmayın yüksek ihtimalle antivirüs programı adı altında mining yapan bir program.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 9 Nisan 2022 #18 Dualboot ile Android işletim sistemi kurmak daha mantıklı, illaki emulator istiyorum derseniz BlueStacks bakabilirsiniz. Performans moduna alındığında aşırı akıcı çalışıyor.
Dualboot ile Android işletim sistemi kurmak daha mantıklı, illaki emulator istiyorum derseniz BlueStacks bakabilirsiniz. Performans moduna alındığında aşırı akıcı çalışıyor.
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 9 Nisan 2022 #19 kuyoshi dedi: Çözüldü: RaV antivirüs silme Cheat Engine indirirken rav antivirüs indi silmeye çalıştım olmadı bilgisayarı aşırı yoruyor nasıl silebilirim? www.technopat.net Sildikten sonra malwarebytes ile taratmayı unutmayın yüksek ihtimalle antivirüs programı adı altında mining yapan bir program. Genişletmek için tıkla... Yok dostum bilgisayarda ki herşeyi sileceğim için taramaya gerek kalmayacak. Çünkü silinmiyor.
kuyoshi dedi: Çözüldü: RaV antivirüs silme Cheat Engine indirirken rav antivirüs indi silmeye çalıştım olmadı bilgisayarı aşırı yoruyor nasıl silebilirim? www.technopat.net Sildikten sonra malwarebytes ile taratmayı unutmayın yüksek ihtimalle antivirüs programı adı altında mining yapan bir program. Genişletmek için tıkla... Yok dostum bilgisayarda ki herşeyi sileceğim için taramaya gerek kalmayacak. Çünkü silinmiyor.
Chessboy Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 1.848 Çözümler 8 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2022 #20 Dualboot ile Android kurulduğunda mobil için valorant gelecek haberleri var sorunsuz oynanır değil mi ?
Dualboot ile Android kurulduğunda mobil için valorant gelecek haberleri var sorunsuz oynanır değil mi ?