Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.609 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #1 Öncelikle merhaba, bilgisayarım pek iyi değil. Ben de idarelik oyunları emülatörden oynamak istiyorum. Sistemime uygun bir emülatör var mıdır? RAM: 4 GB. Ekran kartı: GeForce 9500 GT 1GB. İşlemi: Intel Core 2 Quat Q9400 2.67 Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2024
Öncelikle merhaba, bilgisayarım pek iyi değil. Ben de idarelik oyunları emülatörden oynamak istiyorum. Sistemime uygun bir emülatör var mıdır? RAM: 4 GB. Ekran kartı: GeForce 9500 GT 1GB. İşlemi: Intel Core 2 Quat Q9400 2.67
voici cest moz Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 737 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #2 PCSX2 ile PS2 oyunlarını oynayabilirsiniz. Sisteminizi çok zorlayacağını sanmıyorum.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.436 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #3 Lacaderal dedi: Öncelikle merhaba, bilgisayarım pek iyi değil. Ben de idarelik oyunları emülatörden oynamak istiyorum. Sistemime uygun bir emülatör var mıdır? RAM: 4 GB. Ekran kartı: GeForce 9500 GT 1GB. İşlemi: Intel Core 2 Quat Q9400 2.67 Genişletmek için tıkla... 1999 -2010 yıllarında çıkan oyunları rahatlıkla oynarsınız . Emülatör ile oynamak yerine Pc için çıkan oyunları oynayabilirsiniz.
Lacaderal dedi: Öncelikle merhaba, bilgisayarım pek iyi değil. Ben de idarelik oyunları emülatörden oynamak istiyorum. Sistemime uygun bir emülatör var mıdır? RAM: 4 GB. Ekran kartı: GeForce 9500 GT 1GB. İşlemi: Intel Core 2 Quat Q9400 2.67 Genişletmek için tıkla... 1999 -2010 yıllarında çıkan oyunları rahatlıkla oynarsınız . Emülatör ile oynamak yerine Pc için çıkan oyunları oynayabilirsiniz.
Lacaderal Hectopat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 1.609 Çözümler 7 Yer İstanbul/Eyüp Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #4 voici cest moz dedi: PCSX2 ile PS2 oyunlarını oynayabilirsiniz. Sisteminizi çok zorlayacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkürler ama ben Android emülatörden sormuştum, ama bu yazdınızı düşüneceğim. freedomx dedi: 1999 -2010 yıllarında çıkan oyunları rahatlıkla oynarsınız. Emülatör ile oynamak yerine PC için çıkan oyunları oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Artık PC için olan çok oyun kalmadı şu an çıkan her oyun neredeyse en az 8 GB RAM istiyor.
voici cest moz dedi: PCSX2 ile PS2 oyunlarını oynayabilirsiniz. Sisteminizi çok zorlayacağını sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Yorumunuz için teşekkürler ama ben Android emülatörden sormuştum, ama bu yazdınızı düşüneceğim. freedomx dedi: 1999 -2010 yıllarında çıkan oyunları rahatlıkla oynarsınız. Emülatör ile oynamak yerine PC için çıkan oyunları oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Artık PC için olan çok oyun kalmadı şu an çıkan her oyun neredeyse en az 8 GB RAM istiyor.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.436 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2024 #5 Lacaderal dedi: Yorumunuz için teşekkürler ama ben Android emülatörden sormuştum, ama bu yazdınızı düşüneceğim. Artık PC için olan çok oyun kalmadı şu an çıkan her oyun neredeyse en az 8 GB RAM istiyor. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil oyunları oynamasınız. Android emülatör için en az 8 gb ram lazım oyun için 16gb şart.
Lacaderal dedi: Yorumunuz için teşekkürler ama ben Android emülatörden sormuştum, ama bu yazdınızı düşüneceğim. Artık PC için olan çok oyun kalmadı şu an çıkan her oyun neredeyse en az 8 GB RAM istiyor. Genişletmek için tıkla... Yeni nesil oyunları oynamasınız. Android emülatör için en az 8 gb ram lazım oyun için 16gb şart.