8.1 kullan.Merhabalar arkadaşlar. Geçtiğimiz haftalarda bazı programları kullanabilmek adına Windows 7'den Windows 10 geçiş yaptım. Yapmaz olaydım. Bilgisayarım ağlıyor şu an benim suçum neydi diye. Brawlhalla isimli 2 boyutlu bir oyun var bilenleriniz vardır belki. En düşük sistemleri bilgisayarların oynayabileceği bir oyun. Windows 7'de iken bilgisayarı kocaman TV'ye bağlayıp oynuyordum, gram kasmıyordu. Şu an oyunu kendi ekranımda belki 20 FPS oynayamıyorum bile. Sistem boş haliyle bile çılgına dönüyor. Windows 7'yi seviyorum ama bazı programların yeni sürümünü de kullanmam gerekiyor.
Eski nesil Pentium işlemci ve 4 GB RAM sahibi biriyim. Windows 8 mi yoksa 8.1 mi kullanmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar. Evet haklısınız 4 GB RAM'le senin Windows 10 kullanmak neyine diyebilirsiniz. Haklısınız, sorun Windows 10'da değil bende
Windows 8.1 Embedded Industry Pro kullanabilirsin, Windows 8.1'in metro uygulamalarının olmadığı bir versiyonu ve çok hızlıdır.Merhabalar arkadaşlar. Geçtiğimiz haftalarda bazı programları kullanabilmek adına Windows 7'den Windows 10 geçiş yaptım. Yapmaz olaydım. Bilgisayarım ağlıyor şu an benim suçum neydi diye. Brawlhalla isimli 2 boyutlu bir oyun var bilenleriniz vardır belki. En düşük sistemleri bilgisayarların oynayabileceği bir oyun. Windows 7'de iken bilgisayarı kocaman TV'ye bağlayıp oynuyordum, gram kasmıyordu. Şu an oyunu kendi ekranımda belki 20 FPS oynayamıyorum bile. Sistem boş haliyle bile çılgına dönüyor. Windows 7'yi seviyorum ama bazı programların yeni sürümünü de kullanmam gerekiyor.
Eski nesil Pentium işlemci ve 4 GB RAM sahibi biriyim. Windows 8 mi yoksa 8.1 mi kullanmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum dostlar. Evet haklısınız 4 GB RAM'le senin Windows 10 kullanmak neyine diyebilirsiniz. Haklısınız, sorun Windows 10'da değil bende
4 GB RAM belki idare eder ama HDD kullanıyorsanız kesinlikle 8.1'e geçin. 8.1 bundan sonra minimum sınır olmalı.Merhabalar arkadaşlar. Geçtiğimiz haftalarda bazı programları kullanabilmek adına Windows 7'den Windows 10 geçiş yaptım. Yapmaz olaydım. Bilgisayarım ağlıyor şu an benim suçum neydi diye. Brawlhalla isimli 2 boyutlu bir oyun var bilenleriniz vardır belki. En düşük sistemleri bilgisayarların oynayabileceği bir oyun. Windows 7'de iken bilgisayarı kocaman TV'ye bağlayıp oynuyordum, gram kasmıyordu. Şu an oyunu kendi ekranımda belki 20 FPS oynayamıyorum bile. Sistem boş haliyle bile çılgına dönüyor. Windows 7'yi seviyorum ama bazı programların yeni sürümünü de kullanmam gerekiyor.
Merhabalar arkadaşlar. Geçtiğimiz haftalarda bazı programları kullanabilmek adına Windows 7'den Windows 10 geçiş yaptım. Yapmaz olaydım. Bilgisayarım ağlıyor şu an benim suçum neydi diye. Brawlhalla isimli 2 boyutlu bir oyun var bilenleriniz vardır belki. En düşük sistemleri bilgisayarların oynayabileceği bir oyun. Windows 7'de iken bilgisayarı kocaman TV'ye bağlayıp oynuyordum, gram kasmıyordu. Şu an oyunu kendi ekranımda belki 20 FPS oynayamıyorum bile. Sistem boş haliyle bile çılgına dönüyor. Windows 7'yi seviyorum ama bazı programların yeni sürümünü de kullanmam gerekiyor.
7 iyi.
Merhabalar arkadaşlar. Geçtiğimiz haftalarda bazı programları kullanabilmek adına Windows 7'den Windows 10 geçiş yaptım. Yapmaz olaydım. Bilgisayarım ağlıyor şu an benim suçum neydi diye. Brawlhalla isimli 2 boyutlu bir oyun var bilenleriniz vardır belki. En düşük sistemleri bilgisayarların oynayabileceği bir oyun. Windows 7'de iken bilgisayarı kocaman TV'ye bağlayıp oynuyordum, gram kasmıyordu. Şu an oyunu kendi ekranımda belki 20 FPS oynayamıyorum bile. Sistem boş haliyle bile çılgına dönüyor. Windows 7'yi seviyorum ama bazı programların yeni sürümünü de kullanmam gerekiyor.
Tam sistemin nedir?
Hocam muhtemelen Win 8.1'de ürün anahtarınız yoktur, eğer varsa Win 8'i zaten bulamazsınız. Win 8.1 iyi olur.
Eğer ürün anahtarınız yoksa Windows 10'u kendiniz hafifletip kullanın.
Boşta 1-1.5 GB RAM kullanıyor mesela bende.
HDD ile kullanmama rağmen 8.1'den farksız.
HDD ile gelen birçok sorunu yaşamıyorum.
Bu konudan yardım alabilirsiniz.
Desteği kesildi.
8.1 çok daha iyi olur.