4 GB RAM'li sisteme işletim sistemi tavsiyesi

Wine biliyorum hocam ama kullanmam gereken programlar büyük programlar.Yanlışım varsa düzeltin wine sadece standart sistem çağrılarına cevap veriyor diye biliyorum. Peyzaj mimarlığı öğrencisi olduğum için düzenli olarak atuocad, sketchup, lumion gibi programları kullanmak zorundayım. Wine ile autocad yükleyici başlatmış olsam bile yükleyici tarafından başlatılan uygulamalar arasında bilgi geçişine izin verebileceğini ben zannetmiyorum. Çünkü bellek yönetimine sahip bir işletim sistemi kabuğu değil.

Hocam onun yerine Dual Boot yapılabilir.
Daha mantılı olur bence.
Uzun süre öyle kullanmıştım ben.
Şuanda sizin dediğiniz gibi çift işletim sistemi kullanıyorum zaten. Linuxun hafifliğini seviyorum. standart bir kullanıcı için mükemmel bir işletim sistemi bence özellikle yeni başlayanlar için ubuntu.

7 desteği kalktı çoğu yeni taktığı cihazlarda sürücü bulma problemi çeker.
Microsoft destek vermese de olur hocam. Kaç kişi yeni gelen güncellemede ne gelmiş ne gitmiş diye bakıyor ki? Şahsen Windows 7'yi seviyorum. Sürücüleri de belki bir şekilde uydurursunuz ama başka şirketlerin uygulamalarını Windows 7'de kullandırmaması can sıkıcı sadece.

7 desteği kalktı çoğu yeni taktığı cihazlarda sürücü bulma problemi çeker.

Bilinçli bir kullanıcı iseniz kendi kendinize destek verebilirsiniz. Windows 98 içinde geçerli aynı şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…