Zlaxy Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 RTX 2070 SUPER GİGABYTE WF3X 16GB 3200MHZ RAM ASUS A320 M-A Cougar GXS 650W GOLD PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Şubat 2023 #21 Rowaulf dedi: Öncelikle Win 8.1 kullan demeyin şu anda kullanıyorum ve kafayı yemeye başladı en hafif, editlenmiş ISO'da olur. ISO lazım 4 GB değil 2 ile bile çalışabilecek oyun oynuyorum. Genelde Defender vs. gereksiz kullanmıyorum, şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... HDD var ise Windows 10 geçmeyiniz modlu Windows olsa bile HDD oldugu icin bayiliyor HDD ile 8.1 gecmek en mantiklisi.
Rowaulf dedi: Öncelikle Win 8.1 kullan demeyin şu anda kullanıyorum ve kafayı yemeye başladı en hafif, editlenmiş ISO'da olur. ISO lazım 4 GB değil 2 ile bile çalışabilecek oyun oynuyorum. Genelde Defender vs. gereksiz kullanmıyorum, şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... HDD var ise Windows 10 geçmeyiniz modlu Windows olsa bile HDD oldugu icin bayiliyor HDD ile 8.1 gecmek en mantiklisi.