AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.087 Makaleler 1 Çözümler 10 2 Aralık 2020 #11 Talha1352 dedi: FPS düşüşü oluyor oyunlarda kasmayan oyunlar kasmaya başlıyor Win8'de. Genişletmek için tıkla... Kaçak yüklediysen ondandır ben Win 10'u kaçak yüklemiştim tarayıcıya bile 20 Dk'da zor girmişti.
Talha1352 dedi: FPS düşüşü oluyor oyunlarda kasmayan oyunlar kasmaya başlıyor Win8'de. Genişletmek için tıkla... Kaçak yüklediysen ondandır ben Win 10'u kaçak yüklemiştim tarayıcıya bile 20 Dk'da zor girmişti.
Mikatokushi Luna Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 443 Çözümler 1 Yer Güney Kore 2 Aralık 2020 #12 Talha1352 dedi: FPS düşüşü oluyor oyunlarda kasmayan oyunlar kasmaya başlıyor Win8'de. Genişletmek için tıkla... Tüm sürücüleri kurduğuna emin misin normal de tam tersi düşük sistemler için çok daha iyi performans veriyor Win8.
Talha1352 dedi: FPS düşüşü oluyor oyunlarda kasmayan oyunlar kasmaya başlıyor Win8'de. Genişletmek için tıkla... Tüm sürücüleri kurduğuna emin misin normal de tam tersi düşük sistemler için çok daha iyi performans veriyor Win8.
T Talha1352 Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #13 AyarsıZZ dedi: Kaçak yüklediysen ondandır ben Win 10'u kaçak yüklemiştim tarayıcıya bile 20 Dk'da zor girmişti. Genişletmek için tıkla... Kaçak ne alaka Windows sitesinden. Mikatokushi Luna dedi: Tüm sürücüleri kurduğuna emin misin normal de tam tersi düşük sistemler için çok daha iyi performans veriyor Win8. Genişletmek için tıkla... Kurdum. Windows 10 daha stabil çalışıyor benim bilgisayar.
AyarsıZZ dedi: Kaçak yüklediysen ondandır ben Win 10'u kaçak yüklemiştim tarayıcıya bile 20 Dk'da zor girmişti. Genişletmek için tıkla... Kaçak ne alaka Windows sitesinden. Mikatokushi Luna dedi: Tüm sürücüleri kurduğuna emin misin normal de tam tersi düşük sistemler için çok daha iyi performans veriyor Win8. Genişletmek için tıkla... Kurdum. Windows 10 daha stabil çalışıyor benim bilgisayar.
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.087 Makaleler 1 Çözümler 10 4 Aralık 2020 #14 Talha1352 dedi: Kaçak ne alaka Windows sitesinden. Genişletmek için tıkla... Aga 800 lira verip alanla beleş indirene aynı şartlar sağlanmıyor. Doğru kelimeyi bulamadığım için kaçak dedim ne denir bilmiyorum.
Talha1352 dedi: Kaçak ne alaka Windows sitesinden. Genişletmek için tıkla... Aga 800 lira verip alanla beleş indirene aynı şartlar sağlanmıyor. Doğru kelimeyi bulamadığım için kaçak dedim ne denir bilmiyorum.
T Talha1352 Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 188 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #15 AyarsıZZ dedi: Aga 800 lira verip alanla beleş indirene aynı şartlar sağlanmıyor. Doğru kelimeyi bulamadığım için kaçak dedim ne denir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Aga resmi siteden indirdim işte ne bilim kacak mı değil mi?
AyarsıZZ dedi: Aga 800 lira verip alanla beleş indirene aynı şartlar sağlanmıyor. Doğru kelimeyi bulamadığım için kaçak dedim ne denir bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Aga resmi siteden indirdim işte ne bilim kacak mı değil mi?
AyarsıZZ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 3.087 Makaleler 1 Çözümler 10 6 Aralık 2020 #16 Talha1352 dedi: Aga resmi siteden indirdim işte ne bilim kacak mı değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben de öyle yaptım PC ağladı resmen o günden beri öyle şeyler denemiyorum .
Talha1352 dedi: Aga resmi siteden indirdim işte ne bilim kacak mı değil mi? Genişletmek için tıkla... Ben de öyle yaptım PC ağladı resmen o günden beri öyle şeyler denemiyorum .