4 GB RAM'li sisteme Windows 11 kurulmalı mı?

Galanderia

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Merhaba, benim 2.cihazım var ve 4 GB RAM'i, i5 işlemcisi, 2.67 GHz ve HDD takılı. Windows 11'e yükseltmem gerek. Normal video izlemek, sosyal medyada takılmak için 11'e yükseltilir mi?

Merhaba, benim 2.cihazım var ve 4 GB RAM'i, i5 işlemcisi, 2.67 GHz ve HDD takılı. Windows 11'e yükseltmem gerek. Normal video izlemek, sosyal medyada takılmak için 11'e yükseltilir mi?
RAM'e takılmayın bu sistemde. HDD varken ölseniz de yüklemeyin. RAM şu durumda düşüneceğiniz son şey.

Hocam Windows onu RAM'e göre optimize ediyor RAM'iniz yüksek olduğu için yüksek RAM kullanıyor 4 GB RAM'de 1.5 GB kullanıyor yani konu sahibinin sistemi Windows 11 için yeterli.

Windows 10 bile 4 GB'ta minimum boşta 2.1 küsur kullanıyor Home Single Language'den bahsediyorum.

Windows 10 bile 4 GB'ta minimum boşta 2.1 küsur kullanıyor Home Single Language'den bahsediyorum.

Ben kullandım hiç öyle yüksek RAM kullanmıyor ben şu an 4 GB RAM'de Windows 10 Pro kullanıyorum onda bile bu kadar RAM kullanmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…