4 GB sistem için edit uygulaması önerisi

Hocam bir nevi sisteminiz CapCut'u kaldırabilir şuan
Aslinda indirdim gayet güzel çalıştı ama sonra yeni güncelleme var onu indirin dedi bende indirmedim bir anda çok kasmaya başladı galiba yeni sürüm indirmediğim için.

Bu sisteme OpenShot olabilir eski bir program ama iş görüyor ve ücretsiz.

Aslinda cok şey yapmayacağım arka plan siyah olcak bende onun üzerine müzik kelimelerini yazacağım.

10/9'u paralı ve profesyonel işler çıkarılmayan bir programı indireceksen diyeceğim bir şey yok. Eski sürüm AE bile çok iyi işler çıkartabilir.

Aslinda ben oyle cok iyi edit yapmayacağım sadece yapacağim şey arka PLA'na müzik koyacağım o müziğin şarkI sözlerini yazacağım.

Telefondan yap, J7 ile dahi daha iyi editler yapmıştım. Bilgisayar olması şart ise CapCut, bu sırada yapmak istediğin edit türü overlay diye geçiyor, overlay yazıp istediğin şarkıyı yazarsan benzer videoları bulabilirsin. CapCut'tan Bindirme ile siyahlıkları kaldırıp sadece yazının kalmasını sağliyabilirsin.

Hocam şöyle telefonum daha beter ondan denedim kasmaktan hiçbir şey yapılmadı.

Hocam şöyle telefonum daha beter ondan denedim kasmaktan hiçbir şey yapılmadı.

Telefonun ne? J7 ile CapCut alight Motion wink gibi programları kullandım, 60 FPS bir şey bekleme, Redmi Note 13 Pro'da bile kasiyorlar. Tahmini yapacaksın zamanlamaları, yavaş yavaş oynatıp neresi olduğuna bakarak.

Photoscape X, pixlr, GIMP, ırfanview ve Paint.NET

Telefonun ne? J7 ile CapCut alight Motion wink gibi programları kullandım, 60 FPS bir şey bekleme, Redmi Note 13 Pro'da bile kasiyorlar. Tahmini yapacaksın zamanlamaları, yavaş yavaş oynatıp neresi olduğuna bakarak.

Samsung A02Core 16 GB 1GB RAM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…