4 GB Sisteme 2 GB RAM İlavesi

Apexa

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 4 GB üzerine 2 GB RAM ilave edeceğim.

Sistemim şu şekilde:
  • 4 GB RAM CL 9 1333 MHz
  • R7 250 2 GB 128 Bit
  • Intel Pentium G3250 3.20 GHz 1150 Soket
Diyeceksiniz bu işlemcide bu ekran kartı ne arıyor Ekran kartım AMD R5 220 idi, ekran kartımı değiştirdim

Anakartımın modelinden ve kaça kadar RAM desteklediğini bilmiyorum. Bugün bilgisayarımı
götüreceğim ve bilgi edineceğim.

Bende GTA 5 var, haliyle 4 GB RAM yetmiyor buna. Arkadaşlar karakter dona dona gidiyor. Bir sürü yol denedim çözümünü yapamadım. Ben bunu 6 yaparsam bir etki eder mi? Bir nebze bile olsa dona dona gitme sorunumu ortadan kaldırabilir mi? Bugün anakart ve modelini öğrendiğimde yorum kısmına yazacağım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videonun başında gördüğünüz gibi benchmarkta sorunum mevcut, fakat bu 8 GB RAM'de düzelmiş. 6 yaparsam da düzelir mi yoksa illa 8 mi yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
8 yapmanı öneririm.

Almışken 4 GB alın, aradaki fiyat farkı uçurum değil. 6 GB RAM yetmeyebilir, ucu ucuna yetse yine performans kaybı yaşarsınız. Performansa etkisi olup olmayacağını görmek için oyunu oynarken RAM kullanımına bakın. %80'i geçiyorsa, yükselttiğinizde etkisi olur. %100'e yaklaşıyorsa zaten epey kısıtlanıyorsunuz demektir, derhal yükseltmek gerek.

8GB Ram almanız daha mantıklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…