Lenovo IdeaPad S145-15API AMD Athlon 300U 8GB 256GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Bu laptopu alma kararı verdim sayılır fakat boş RAM yuvası var mı araştırıyorum teknik desteği dahi aradım seri numarası olmadığı için bilmiyorlar. Epey sitesinde aynı ürün aynı model için "Bellek Yuvası Özellikleri: 4 GB Tümleşik + 1 Yuva" diyor. Bu ne demek acaba? Ben bu ürüne ekstra RAM ekleyebiliyor muyum yani boş yuva bulunuyor mu?
Bu şekilde boş yuva kalmıyor sanırım öyle mi acaba?
Hocam üründe 8 GB RAM var ama yine de ekstra yükseltme yapabilir miyim? 4 GB lehimli 4 GB'de yuvada olursa o zaman boş yuva kalmıyor sanırım anlamadım.
Hocam size şöyle söyleyeyim üründa 8 GB RAM var ise tek RAM'li geliyor yani 1 slota kendiniz MHz ve CL değerleri aynı olacak şekilde RAM takabilirsiniz RAM taktıktan sonra boş yuva kalmaz.
Hocam size şöyle söyleyeyim üründa 8 GB RAM var ise tek RAM'li geliyor yani 1 slota kendiniz MHz ve CL değerleri aynı olacak şekilde RAM takabilirsiniz RAM taktıktan sonra boş yuva kalmaz.
Teşekkür ederim hocam. Benim aklıma karıştıran 4 GB Tümleşik + 1 Yuva oldu. 8 GM RAM'in 4'ü ayrı zannettim peki bu tümleşik dediği nedir onu çözemedim hala 1 boş RAM slotu varsa dediğiniz gibi 4 GB RAM bir slota takılı diğer 4 GB RAM nerede
Teşekkür ederim hocam. Benim aklıma karıştıran 4 GB tümleşik + 1 yuva oldu. 8 GM RAM'in 4'ü ayrı zannettim peki bu tümleşik dediği nedir onu çözemedim hala 1 boş RAM slotu varsa dediğiniz gibi 4 GB RAM bir slota takılı diğer 4 GB RAM nerede.