8 GB takabilirsiniz hocam o çıkarılabilir slota. 4+8 = 12 GB RAM olarak. CPU-Z programını indirin. SPD kısmına girip en alttan RAM'in kaç V olduğuna bakıp aynı voltaja ve özelliklere sahip 8 GB RAM alıp takabilirsiniz. Veyahut o bölümü bize atın biz bulalım.
RAMExpert, uygun olduğunda gerekli olabilecek yükseltmeleri önerecektir. Örneğin, herhangi bir boş RAM yuvasını hızlı bir şekilde algılayacak ve ardından daha yüksek performanstan elde edilen faydaları elde etmek için sisteminizi yükseltmenizi...
Acer Swift 3'te aynı durumu yaşadım. Acer web sitesinde maksimum desteklenen bellek miktarı 12 GB yazıyordu. 16 GB'lık modülü taktım ve şu anda toplam 20 GB bellek ile cihazı sorunsuz kullanıyorum.
Bende de aynı şekilde 4 GB gömülü + 4 GB sokette idi. Aldığım RAM: Kingston KVR26S19D8
8 GB takabilirsiniz hocam o çıkarılabilir slota. 4+8 = 12 GB RAM olarak. CPU-Z programını indirin. SPD kısmına girip en alttan RAM'in kaç v olduğuna bakıp aynı voltaja ve özelliklere sahip 8 GB RAM alıp takabilirsiniz. Veyahut o bölümü bize atın biz bu.
8 GB takabilirsiniz hocam o çıkarılabilir slota. 4+8 = 12 GB RAM olarak. CPU-Z programını indirin. SPD kısmına girip en alttan RAM'in kaç v olduğuna bakıp aynı voltaja ve özelliklere sahip 8 GB RAM alıp takabilirsiniz. Veyahut o bölümü bize atın biz bu.
8 GB takabilirsiniz hocam o çıkarılabilir slota. 4+8 = 12 GB RAM olarak. CPU-Z programını indirin. SPD kısmına girip en alttan RAM'in kaç v olduğuna bakıp aynı voltaja ve özelliklere sahip 8 GB RAM alıp takabilirsiniz. Veyahut o bölümü bize atın biz bulalım.
8 GB takabilirsiniz hocam o çıkarılabilir slota. 4+8 = 12 GB RAM olarak. CPU-Z programını indirin. SPD kısmına girip en alttan RAM'in kaç v olduğuna bakıp aynı voltaja ve özelliklere sahip 8 GB RAM alıp takabilirsiniz. Veyahut o bölümü bize atın biz bulalım.