4 GB USB Belleğe Windows 8.1 Yazdırılır mı ?

Tarık10

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar 4 GB USB belleğe Windows 8.1 Yazdırılabilir mi ? Herhangi bir sorun olur mu ?

Yanlış Bilgilendirme
Verdiğim linkteki program ile gönül rahatlığı ile windows 8.1 yazdırabilirsiniz.

Windows 7 USB/DVD Download Tool

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Şahsen ben 3.77 gb lık piranha mp3 player ile windows 8.1 i sorunsuz kurdum ve kullanıyorum.

Ben 4GB USB belleğe yazdırmadım. Nasıl yaptınız söyleyebilir misiniz ? Bendeki USB 3.44 gb gözüküyor bu yüzden 16GB bir USB bellekte bulunmakta. 4 GB USB belleğe yazabilirsem benim için avantajlı olur. Nasıl yaptınız öğrenmek isterim.

4 GB bellek imajın boyutunu sığdırabilecek kapasitede olmalı. Aksi taktirde her 4 GB belleğe Windows 8.1 yazdırılamıyor. En az 8 GB olmasını öneriyoruz. Ayrıca Windows 7 Download Tool öneren kullanıcılar ceza almaya devam edecekler. Microsoft bu aracı güncelledi. Ya o aracı önerin, ya da Rufus'u. Başka öneriler UEFI desteği olmadığından dolayı yanlış bilgi olarak sayılacaktır.

USB Belleğin kapasitesini 3.60 GB gösteriyor 64-Bit Windows 8.1 3.24 GB Sığar herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…