K Kralmelo Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.873 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #1 Bu aralar işletim sistemlerine merak saldım. Linux'u denemek istiyorum. Debian OS yazdırmak için elimde 4 GB USB bellek var. Yeterli olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2022
Bu aralar işletim sistemlerine merak saldım. Linux'u denemek istiyorum. Debian OS yazdırmak için elimde 4 GB USB bellek var. Yeterli olur mu?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.850 Çözümler 244 11 Nisan 2022 #2 Kralmelo dedi: Bu aralar işletim sistemlerine merak saldım. Linux'u denemek istiyorum. Debian OS yazdırmak için elimde 4 GB USB bellek var. Yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Yeterli olur.
Kralmelo dedi: Bu aralar işletim sistemlerine merak saldım. Linux'u denemek istiyorum. Debian OS yazdırmak için elimde 4 GB USB bellek var. Yeterli olur mu? Genişletmek için tıkla... Yeterli olur.
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.987 Makaleler 1 Çözümler 44 11 Nisan 2022 #3 Yeterli olur.
K Kralmelo Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.873 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #4 @Arch or Not. die dedi: Yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Peki USB'ye yazdırmak için Rufus mu kullanmalıyım?
@Arch or Not. die dedi: Yeterli olur. Genişletmek için tıkla... Peki USB'ye yazdırmak için Rufus mu kullanmalıyım?
roigotv Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 756 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2022 #5 Kralmelo dedi: @Arch or Not. Peki USB'ye yazdırmak için Rufus mu kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Evet.
Kralmelo dedi: @Arch or Not. Peki USB'ye yazdırmak için Rufus mu kullanmalıyım? Genişletmek için tıkla... Evet.