Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 1 Nisan 2021 #11 Tseenka dedi: Evet. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu Ntlite ile yapılmış. Arkadaşın düzenlenmiş bir sürümü kullanacağını düşünmüyorum. 1 gb ise boyutu çok fazla özellik çıkarılmıştır zaten.
Tseenka dedi: Evet. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu Ntlite ile yapılmış. Arkadaşın düzenlenmiş bir sürümü kullanacağını düşünmüyorum. 1 gb ise boyutu çok fazla özellik çıkarılmıştır zaten.
L Lafonde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 3.381 Çözümler 19 1 Nisan 2021 #12 Minimum 8 GB olması lazım.
Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #13 410212 dedi: Ama bu ISO NTLite ile düzenlenmiş yani orijinal değil. Genişletmek için tıkla... NTLite ile düzenlenen ISO'lar orjinalliğini kaybetmiyor, teknik olarak hala Windows 10 ve Microsoft imzası taşıyor, yoksa ben niye Windows 10 Pro'yu NTLite ile düzenleyeyim.
410212 dedi: Ama bu ISO NTLite ile düzenlenmiş yani orijinal değil. Genişletmek için tıkla... NTLite ile düzenlenen ISO'lar orjinalliğini kaybetmiyor, teknik olarak hala Windows 10 ve Microsoft imzası taşıyor, yoksa ben niye Windows 10 Pro'yu NTLite ile düzenleyeyim.
YSA Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 544 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #14 Hayır 8 veya 16 olursa daha iyi olur.
Ömer Öztürk23 Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 541 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #15 Şefik Mert dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Kaç lazım 8 mi?
Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #16 Sefa70 dedi: Bu NTLite ile yapılmış. Arkadaşın düzenlenmiş bir sürümü kullanacağını düşünmüyorum. 1 GB ise boyutu çok fazla özellik çıkarılmıştır zaten. Genişletmek için tıkla... 1809 sürüm olması lazım, sonuçta USB'e kuracaksın hangi özelliği kullanmayı bekliyorsun?
Sefa70 dedi: Bu NTLite ile yapılmış. Arkadaşın düzenlenmiş bir sürümü kullanacağını düşünmüyorum. 1 GB ise boyutu çok fazla özellik çıkarılmıştır zaten. Genişletmek için tıkla... 1809 sürüm olması lazım, sonuçta USB'e kuracaksın hangi özelliği kullanmayı bekliyorsun?
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 1 Nisan 2021 #17 Ömer Öztürk23 dedi: Kaç lazım 8 mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Düzenlenmemiş sürümler için en az 8 gb gerekiyor.
Ömer Öztürk23 dedi: Kaç lazım 8 mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Düzenlenmemiş sürümler için en az 8 gb gerekiyor.
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 1 Nisan 2021 #18 Ömer Öztürk23 dedi: Merhabalar, 4 GB USB'ye Windows 10 Pro indirlilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam imkanlı değil.
Ömer Öztürk23 dedi: Merhabalar, 4 GB USB'ye Windows 10 Pro indirlilir mi? Genişletmek için tıkla... Yok hocam imkanlı değil.
Ferhster Femtopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 15 Yer Burdur / Bucak Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #19 Ömer Öztürk23 dedi: Merhabalar, 4 GB USB'ye Windows 10 Pro indirlilir mi? Genişletmek için tıkla... Alan yetmez hocam.
Ömer Öztürk23 dedi: Merhabalar, 4 GB USB'ye Windows 10 Pro indirlilir mi? Genişletmek için tıkla... Alan yetmez hocam.
Ömer Öztürk23 Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 541 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #20 Chitoge Kirisaki dedi: Hayır kurulmaz. Zaten USB Windows kurmanızı önermem HDD'den düşük okuma yazma hızına sahip olduğu için çok kanser edici oluyor. Genişletmek için tıkla... SSD var hardisk yok ama nasıl kurulcagınıda bılmıyorum.
Chitoge Kirisaki dedi: Hayır kurulmaz. Zaten USB Windows kurmanızı önermem HDD'den düşük okuma yazma hızına sahip olduğu için çok kanser edici oluyor. Genişletmek için tıkla... SSD var hardisk yok ama nasıl kurulcagınıda bılmıyorum.