4 GB ve HDD'li laptopa SSD ve RAM yükseltmesi yapılır mı?

Agunlu

Zeptopat
Daha fazla  
Laptopum 4 GB RAM'li ve HDD'li bir laptop. 256 GB SSD + 16 GB RAM taksam hızlanır mı? Laptopun açılması yarım saat sürüyor ve internette dolaşırken CPU'nun %85'ini kullanıyor. Sizce SSD ve RAM taksam bunlar düzelir mi?

SSD 10 kat hızlandıracaktır. RAM olarak 4'ü söküp 8+8 almanız daha mantıklı. RAM hızı olarak laptopun modelini verirseniz o şekilde yardımcı olalım.

Ne yazıkki tek takma yeti var
Pek hatırlamıyorum fakat asus un İntel Ceron işlemcisi vardı galiba laptop şuan kapalı açılması uzun sürüyor

Ne yazık ki tek takma yeti var

O zaman 8 veya 16 takabilirsiniz dediğiniz gibi. CPU Z ile SPD kısmından gömülü olan RAM'in özelliklerine bakın CL ve MHz değeri gibi. Ona uygun bir RAM daha ekleyin.
Celeron ise 4 taksanız yeterli olacaktır şahsi düşüncem. 240 veya 500'lük bir SSD ile de gayet kullanılabilir bir duruma gelir.

2400hmz Ram fakat CL ne demek bilmiyorum en iyisi internetten aramak peki önce ssd mi almalıyım yoksa ram mi?

Teşekkür ediyorum. İyi günler diliyorum son olarak her ssd olurmu laptop a yoksa onunda ram gibi belli özellikleri mi olması lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…