cyLeX9 Picopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #1 4 GB ekran kartı ve 8 GB ekran kartı arasında ne fark var? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ekim 2020
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 30 Ekim 2020 #2 Modeline göre değişir ama bahsettiğiniz RX 500 serisi ise hangi uygunsa o daha iyi olur. Daha çok çözünürlük ve dokular ile ilgili bir şey.
Modeline göre değişir ama bahsettiğiniz RX 500 serisi ise hangi uygunsa o daha iyi olur. Daha çok çözünürlük ve dokular ile ilgili bir şey.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 30 Ekim 2020 #3 Kaç GB VRAM'i olduğu değil hangi model olduğu önemli.
cyLeX9 Picopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2020 #4 mirsady dedi: Modeline göre değişir ama bahsettiğiniz RX 500 serisi ise hangi uygunsa o daha iyi olur. Daha çok çözünürlük ve dokular ile ilgili bir şey. Genişletmek için tıkla... GTX 1650 Super'den bahsediyorum.
mirsady dedi: Modeline göre değişir ama bahsettiğiniz RX 500 serisi ise hangi uygunsa o daha iyi olur. Daha çok çözünürlük ve dokular ile ilgili bir şey. Genişletmek için tıkla... GTX 1650 Super'den bahsediyorum.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 30 Ekim 2020 #5 cyLeX9 dedi: GTX 1650 Super'den bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... 1650 Super'in 8 GB modeli yok.
cyLeX9 dedi: GTX 1650 Super'den bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... 1650 Super'in 8 GB modeli yok.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 30 Ekim 2020 #6 Ekran kartında sadece VRAM'e bakarak karşılaştırma yapılmaz. GPU önemli. Ek olarak, 1650 Super'in 8GB modeli yok. Recep Baltaş'ın şöyle bir yorumu var, eski olsa bile hala geçerlidir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ekran kartında sadece VRAM'e bakarak karşılaştırma yapılmaz. GPU önemli. Ek olarak, 1650 Super'in 8GB modeli yok. Recep Baltaş'ın şöyle bir yorumu var, eski olsa bile hala geçerlidir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Freax Hectopat Katılım 19 Ağustos 2018 Mesajlar 826 30 Ekim 2020 #7 Samotne Ciasteczka dedi: Ekran kartında sadece VRAM'e bakarak karşılaştırma yapılmaz. GPU önemli. Ek olarak, 1650 Super'in 8GB modeli yok. Recep Baltaş'ın şöyle bir yorumu var, eski olsa bile hala geçerlidir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İlk kez uzun saçlı halini görüyorum çok garip geldi.
Samotne Ciasteczka dedi: Ekran kartında sadece VRAM'e bakarak karşılaştırma yapılmaz. GPU önemli. Ek olarak, 1650 Super'in 8GB modeli yok. Recep Baltaş'ın şöyle bir yorumu var, eski olsa bile hala geçerlidir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İlk kez uzun saçlı halini görüyorum çok garip geldi.