5 591529 Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 5.717 Makaleler 1 Çözümler 19 19 Ekim 2023 #11 VenomSnake dedi: Dostum akrabamda rahatsızlık var safra kesesini aldılar o da 4 kere çıkıyor. Sen bi doktora görün bence. Genişletmek için tıkla... Göründüm zaten. Birkaç güne sonuçlarım çıkacak tekrar gideceğim.
VenomSnake dedi: Dostum akrabamda rahatsızlık var safra kesesini aldılar o da 4 kere çıkıyor. Sen bi doktora görün bence. Genişletmek için tıkla... Göründüm zaten. Birkaç güne sonuçlarım çıkacak tekrar gideceğim.
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.061 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2023 #12 VenomSnake dedi: Dostum akrabamda rahatsızlık var safra kesesini aldılar o da 4 kere çıkıyor. Sen bir doktora görün bence. Genişletmek için tıkla... Hocam konu başlığına büyük tuvalet yazdım admin değiştirmiş.
VenomSnake dedi: Dostum akrabamda rahatsızlık var safra kesesini aldılar o da 4 kere çıkıyor. Sen bir doktora görün bence. Genişletmek için tıkla... Hocam konu başlığına büyük tuvalet yazdım admin değiştirmiş.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 3.014 Çözümler 2 Yer İzmir 15 Temmuz 2024 #13 Ben 8-10 kere çıkıyorum.
The Fate Hectopat Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 969 Çözümler 5 15 Temmuz 2024 #14 the world is yourss dedi: Okuldakilerle konuşurken muhabbeti açıldı. Herkes 1-2 günde bir tuvalete çıkarken bende 4 bile olabiliyor. Sizce normal mi? Kilolu değilim gunde 2 öğün normal derecede yiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam böyük abdestse normal değil.
the world is yourss dedi: Okuldakilerle konuşurken muhabbeti açıldı. Herkes 1-2 günde bir tuvalete çıkarken bende 4 bile olabiliyor. Sizce normal mi? Kilolu değilim gunde 2 öğün normal derecede yiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam böyük abdestse normal değil.
pesimistingözyaşları Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 534 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Eczacı 15 Temmuz 2024 #15 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
the world is yourss Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 2.061 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #16 Çok şükür düzeldi şu anda 1-2 gün oldu.