yusufardademirkaya
Hectopat
Merhaba. Şu an bir gün git bir gün gitme şeklinde full body bir antenman uyguluyorum fakat bu programı ilerletmekte zorlamaya başladım. Program çok ağır fakat kaldırabiliyorum asıl sorun bu değil asıl sorun ertesi gün mimik yaparken bile zorlanıyorum yani çok yoruluyorum 600 kalori kadar bir açık yaptığım için oluyor muhtemelen bu. Ayrıca antrenman olmayan her gün sabahları hafif bir kardiyo yapıyorum. Dememe gerek yok sanırım fakat amacım yağ yakmak şu an yağ oranım 18 civarında ve bunu 14 bandına çekene kadar yağ kalori açığına devam etmek istiyorum. Şimdi Konya geleyim ben farklı bir splite geçmeyi düşünüyorum ve şunu baştan söyleyeyim geçerli sebepler yüzünden bacak çalışmıyorum neden çalışmıyorsun ya da çalış vs. diyerek burayı meşgul etmeyin hocam rica ediyorum. Şimdi aklıma 3 yol geldi ya bir push bir pull giderek haftada 4 kez giderim ya da haftalara bağlı kalmadan bir git bir gitme şeklide çalışırım bu spliti yaprak. Diğer bir yol haftada 4 gün de farklı program kullanmak yani 1. gün göğüs odaklı bir push 2. gün sırt odaklı bir pull 3. gün arka kol ve omuz odaklı bir push ve 4. gün ön kol odaklı bir pull yapmak. Bir de şöyle bir şey düşündüm haftada 4 kere gider ve 1. gün full body 2. gün full ARM day 3. gün push 4. gün pull gibi yapabilirim. Bu yöntem genel kitleye göre mantıksız farkındayım ama benim kollarım normal bir insana göre absürt uzun olduğu için kollarımı büyütürken çok zorlanıyorum zaten kalorik açık yapıyorum. İsterseniz şu an kullandığım programı paylaşabilirim sizlerle.