Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 665 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #1 Arkadaşlar merhaba, 4 günlük program tavsiyesi olan var mı?
woodythepecker Picopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 461 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #2 Spor geçmişiniz var mı? Varsa en son ne zaman çalıştınız?
Mekasva33 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.848 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Haziran 2025 #3 Realiond dedi: Arkadaşlar merhaba, 4 günlük program tavsiyesi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Upper-Lower öneririm. İsterseniz 3 gün PPL 1 gün full body de yapabilirsiniz. Temel mantık kaslarınızın haftada en az 2 kere çalışması.
Realiond dedi: Arkadaşlar merhaba, 4 günlük program tavsiyesi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Upper-Lower öneririm. İsterseniz 3 gün PPL 1 gün full body de yapabilirsiniz. Temel mantık kaslarınızın haftada en az 2 kere çalışması.
Realiond Hectopat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 665 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #4 woodythepecker dedi: Spor geçmişiniz var mı? Varsa en son ne zaman çalıştınız? Genişletmek için tıkla... Omzum çıkmadan önce yapıyordum 6 ay vs geçti şu an 2 haftadır full body yapıyorum. Mekasva33 dedi: Upper-Lower öneririm. İsterseniz 3 gün PPL 1 gün full body de yapabilirsiniz. Temel mantık kaslarınızın haftada en az 2 kere çalışması. Genişletmek için tıkla... Hocam örnek program vs var mı ?
woodythepecker dedi: Spor geçmişiniz var mı? Varsa en son ne zaman çalıştınız? Genişletmek için tıkla... Omzum çıkmadan önce yapıyordum 6 ay vs geçti şu an 2 haftadır full body yapıyorum. Mekasva33 dedi: Upper-Lower öneririm. İsterseniz 3 gün PPL 1 gün full body de yapabilirsiniz. Temel mantık kaslarınızın haftada en az 2 kere çalışması. Genişletmek için tıkla... Hocam örnek program vs var mı ?
woodythepecker Picopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 461 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2025 #5 Realiond dedi: Omzum çıkmadan önce yapıyordum 6 ay vs geçti şu an 2 haftadır full body yapıyorum. Hocam örnek program vs var mı ? Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam. Full body çalışıyorsanız PPL ile devam edebilirsiniz. Benim en beğendiğim antrenman yöntemidir. İnternette örnek programlar vardır.
Realiond dedi: Omzum çıkmadan önce yapıyordum 6 ay vs geçti şu an 2 haftadır full body yapıyorum. Hocam örnek program vs var mı ? Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun hocam. Full body çalışıyorsanız PPL ile devam edebilirsiniz. Benim en beğendiğim antrenman yöntemidir. İnternette örnek programlar vardır.