mertensamatürk olan Centipat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #1 Merhaba dostlar. Ben Samsung A54 5G aldım fakat iade etmeyi düşünüyorum yaklaşık bugün 3 veya 4. gün iade edebilir miyim?
Merhaba dostlar. Ben Samsung A54 5G aldım fakat iade etmeyi düşünüyorum yaklaşık bugün 3 veya 4. gün iade edebilir miyim?
Burkil06 Decapat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.461 Çözümler 12 Yer Ankara\Yenimahalle Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4070 Super CPU: Intel Core i7-14700KF Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5 RAM: 32 GB Kingston DDR5 SSD: Corsair MP600 Pro NVMe PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2 Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ Monitör: AOC 24G4X Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL Mouse: Glorious Model O- (Minus) Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #2 Edersin.İade süreleri min. 14 gün civarı oluyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS mertensamatürk olan Centipat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #3 Burkil06 dedi: Edersin. İade süreleri minimum 14 gün civarı oluyor. Genişletmek için tıkla... Kutunu açıp telefonda kurulum yaptım eklemeyi unutmuşum, yine de kabul edilir mi? Çizik ve kırık yok. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2024 Artı 0 Eksi
Burkil06 dedi: Edersin. İade süreleri minimum 14 gün civarı oluyor. Genişletmek için tıkla... Kutunu açıp telefonda kurulum yaptım eklemeyi unutmuşum, yine de kabul edilir mi? Çizik ve kırık yok.
Burkil06 Decapat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.461 Çözümler 12 Yer Ankara\Yenimahalle Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4070 Super CPU: Intel Core i7-14700KF Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5 RAM: 32 GB Kingston DDR5 SSD: Corsair MP600 Pro NVMe PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2 Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ Monitör: AOC 24G4X Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL Mouse: Glorious Model O- (Minus) Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #4 mertensamatürk olan dedi: Kutunu açıp telefonda kurulum yaptım eklemeyi unutmuşum, yine de kabul edilir mi? Çizik ve kırık yok. Genişletmek için tıkla... Hocam telefona zarar vermediğiniz sürece isterseniz yasa dışı program kurup silin hiç bir sorun çıkmaz.Fakat sıfırlamayı unutmayın. Artı 0 Eksi
mertensamatürk olan dedi: Kutunu açıp telefonda kurulum yaptım eklemeyi unutmuşum, yine de kabul edilir mi? Çizik ve kırık yok. Genişletmek için tıkla... Hocam telefona zarar vermediğiniz sürece isterseniz yasa dışı program kurup silin hiç bir sorun çıkmaz.Fakat sıfırlamayı unutmayın.
KS KS mertensamatürk olan Centipat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #5 Burkil06 dedi: Hocam telefona zarar vermediğiniz sürece isterseniz yasa dışı program kurup silin hiçbir sorun çıkmaz. Fakat sıfırlamayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam iyi günler. Artı 0 Eksi
Burkil06 dedi: Hocam telefona zarar vermediğiniz sürece isterseniz yasa dışı program kurup silin hiçbir sorun çıkmaz. Fakat sıfırlamayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam iyi günler.
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 27 Mart 2024 #6 Edersiniz. Kutusu açıldıgı icin iade almazlarsa mahkemeye verin. Artı 0 Eksi
Burak Karabal Megapat İndirim Avcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 11.328 Çözümler 57 27 Mart 2024 #7 mertensamatürk olan dedi: Merhaba dostlar. Ben Samsung A54 5G aldım fakat iade etmeyi düşünüyorum yaklaşık bugün 3 veya 4. gün iade edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... İade hakkı 14 gün edilir. Artı 0 Eksi
mertensamatürk olan dedi: Merhaba dostlar. Ben Samsung A54 5G aldım fakat iade etmeyi düşünüyorum yaklaşık bugün 3 veya 4. gün iade edebilir miyim? Genişletmek için tıkla... İade hakkı 14 gün edilir.
L Leo3 Yoctopat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 21 27 Mart 2024 #8 Burkil06 dedi: Hocam telefona zarar vermediğiniz sürece isterseniz yasa dışı program kurup silin hiç bir sorun çıkmaz.Fakat sıfırlamayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Ama sıfırlasa bile içindeki bilgilerin Recuva tarzı program ile kurtarılabileceğini düşünüyorum yanılmıyorsam. Artı 0 Eksi
Burkil06 dedi: Hocam telefona zarar vermediğiniz sürece isterseniz yasa dışı program kurup silin hiç bir sorun çıkmaz.Fakat sıfırlamayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Ama sıfırlasa bile içindeki bilgilerin Recuva tarzı program ile kurtarılabileceğini düşünüyorum yanılmıyorsam.
Burkil06 Decapat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.461 Çözümler 12 Yer Ankara\Yenimahalle Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4070 Super CPU: Intel Core i7-14700KF Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5 RAM: 32 GB Kingston DDR5 SSD: Corsair MP600 Pro NVMe PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2 Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ Monitör: AOC 24G4X Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL Mouse: Glorious Model O- (Minus) Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless Cinsiyet Erkek 27 Mart 2024 #9 Leo3 dedi: Ama sıfırlasa bile içindeki bilgilerin Recuva tarzı program ile kurtarılabileceğini düşünüyorum yanılmıyorsam. Genişletmek için tıkla... Evet.Fakat iade edebilir. Artı 0 Eksi
Leo3 dedi: Ama sıfırlasa bile içindeki bilgilerin Recuva tarzı program ile kurtarılabileceğini düşünüyorum yanılmıyorsam. Genişletmek için tıkla... Evet.Fakat iade edebilir.
L Leo3 Yoctopat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 21 27 Mart 2024 #10 Burkil06 dedi: Evet.Fakat iade edebilir. Genişletmek için tıkla... Peki hocam arkadaş bu ürünü iade edince ürüne ne olacak? 2. el olmuş oldu ya acaba başkasına satılma ihtimali var mı? Bilmediğim için soruyorum. Ben de konu açtım bilgisayar bileşenlerinde güvenlik bandı diye, ondan sordum. Artı 0 Eksi
Burkil06 dedi: Evet.Fakat iade edebilir. Genişletmek için tıkla... Peki hocam arkadaş bu ürünü iade edince ürüne ne olacak? 2. el olmuş oldu ya acaba başkasına satılma ihtimali var mı? Bilmediğim için soruyorum. Ben de konu açtım bilgisayar bileşenlerinde güvenlik bandı diye, ondan sordum.