E elmins Decapat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #1 Hepsiburada uzerinden aldim. Daha alali 4 gün oldu. İade etsem geri alirlar mi sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2024
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.402 Çözümler 5 26 Ocak 2024 #2 Satıcıya bağlı sorman lazım.
J JusticeLight20 Kilopat Katılım 7 Nisan 2019 Mesajlar 173 26 Ocak 2024 #3 Ben aldığım ramleri iade edebilmiştim ancak sorunlu ramlerdi. İade etme nedenine de bağlı biraz.
DenizAras Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 398 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #4 elmins dedi: Hepsiburada uzerinden aldim. Daha alali 4 gün oldu. İade etsem geri alirlar mi sizce? Genişletmek için tıkla... SSD'de bir sorun var ise yüksek ihtimal iade alırlar. Ama onun dışında mümkün olduğunu zannetmiyorum.
elmins dedi: Hepsiburada uzerinden aldim. Daha alali 4 gün oldu. İade etsem geri alirlar mi sizce? Genişletmek için tıkla... SSD'de bir sorun var ise yüksek ihtimal iade alırlar. Ama onun dışında mümkün olduğunu zannetmiyorum.
E elmins Decapat Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #5 DenizAras dedi: SSD'de bir sorun var ise yüksek ihtimal iade alırlar. Ama onun dışında mümkün olduğunu zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... sorun yokta kurulum yaptim buyuk ihtimal geri almicaklar
DenizAras dedi: SSD'de bir sorun var ise yüksek ihtimal iade alırlar. Ama onun dışında mümkün olduğunu zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... sorun yokta kurulum yaptim buyuk ihtimal geri almicaklar