Selamlar, başlıkta göründüğü gibi 4 kişilik Airfryer almak istiyorum. Fakat ürünler arasında makas çok fazla artık marka, kalite, teknoloji neyse fark çok kafa karıştırıyor. Sürekli kullanılacak bir ürün olmayacak arada kızartma için alınacak belki pasta çörek.
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
www.trendyol.com
Bu dört ürünü düşündüm yorumlarda o güzel görünüyor ürünler için. Bütçe bu ürünlerin fiyatları aralığında.
ARZTECH Airfryer Ve Aksesuarları 6.5lt Xxl - Fiyatı, Yorumları
ARZTECH Airfryer Ve Aksesuarları 6.5lt Xxl yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
KUMTEL Fastfryer XL ( Yağsız Fritöz Airfryer ) HAF-01 - Fiyatı, Yorumları
KUMTEL Fastfryer XL ( Yağsız Fritöz Airfryer ) HAF-01 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
NEUTRON Smart Air Fryer Pro Akıllı Fritöz 7.3 Litre Xxl Air Fryer - Fiyatı, Yorumları
NEUTRON Smart Air Fryer Pro Akıllı Fritöz 7.3 Litre Xxl Air Fryer yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Groove Max Xxl 7l 1800w Wifi Smart Airfryer Air Fryer Yağsız Sıcak Hava Fritözü Beyaz - Fiyatı, Yorumları
Groove Max Xxl 7l 1800w Wifi Smart Airfryer Air Fryer Yağsız Sıcak Hava Fritözü Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bu dört ürünü düşündüm yorumlarda o güzel görünüyor ürünler için. Bütçe bu ürünlerin fiyatları aralığında.