Rehber 4 madde ile Windows 7 neden kullanılmamalı?

1. Destek kesileli 1 yıl olmuş bu güvenlik için çok büyük bir sıkıntı değil. Bir 3-5 yıl geçse dediğinize katılırdım.
Windows 7 artık savunmasız. Büyük bir sıkıntı şu anlık, güvenlik güncelleştirmesi almıyor artık.

2. Windows 10'da açıp da Windows 7'de açamadığım uygulama olmadı. Kişiden kişiye değişir bu.
Buna ek olarak bazı oyunları da örnek gösterebiliriz.

Milattan kalma bir işletim sistemi. Ön kötü bilgisayar dahi Windows 8.1 kullanmalı.

Millattan kalma dediğin işletim sistemi seni bir zamanlar iyi bir şekilde idare etti. Seni ayriyeten SSD olmayanlar için Windows 7 gayet iyidir. Desteği yok ama pek ihtiyaç da duymuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu yüzden Windows 7 güvenlik açıkları dolu bir OS. Anti-Virüs kullansanız da bu büyük bir açık, Windows 7 üstünü kullanın. Windows 10'da ise en güncel sürümü kullanın.
Sistemimiz düşük olmasa kullanacağız.

Ben bu güvenlik olayını çok abartılı buluyorum. Zaten her şeyimizi isteyerek firmalara internet ortamına kendi elimizle teslim ediyor, adımızı soyadımızı resimlerimizi sosyal medyaya yüklüyoruz. En büyük güvenlik zafiyerleri bunlardır kanımca.

Windows 7 gerçekten sevdiğim bir işletim sistemi. 512MB P4 3.0 bir bilgisayarım vardı onda bile çalışıyordu. Core 2 Duo altı bir bilgisayar varsa ona Windows 7 iyi gider. Tabi ben gibi manyaksanız Pentium D 820 ve 3GB Ram ile kullanabilirsiniz Windows 10'u.

Windows 7 Arayüz ve kullanım basitliği yönünden bence yaşlılara hitap ediyor. Alt komşumda W7 var ve gidip W10 kursam neye uğradığını şaşıracaktır.

Windows 7, 8 ve 8.1'de Direct X 12 desteği yok. dxdiag'dan bakarsanız zaten sistem Direct X 11 gösterir windows 10'da Direct X12 gösterir dxdiag'da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…