4 Mbit İnternet Yavaşlığı

Hexagram

Kilopat
Herkese iyi akşamlar , bilgisayarımın ve modemimin bulunduğu odayı değiştirdim. Haliyle tüm splitter ve modem kablolarını da taşıdım. Ev telefonu ile birlikte ADSL internet kullanıyorum ancak odayı taşıdıktan sonra ev telefonuna hat düşmemeye başladı ve 192.168.2.1 (AirTies Menü)' de 16mbps olan internetim 4mbps görünüyor ve hat zayıflaması çok fazla. Sadece splitter a giden line kablosunu değiştirdim diğer kablolarım aynı. Sizce sorun ne olabilir ? AKK sıfırlanmasına rağmen 400 kb download hızım var.

Modem menüsü :

D29y91.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemi resetlemeyi bir dene. Eğer hala düzelmedi ise eski yerine tekrar koy ve eski kullandığın kabloyu tekrar dene. Sorun devam ederse internet servis sağlayıcından destek al. Ama büyük bir olasılıkla internet sağlayıcından bir problem var.

Sanırsam öyle çünkü modem resetleme , farklı kablo, farklı oda hepsini yaptım. Dediğim gibi telefon çevirme sesi ve hat yok oldu. Büyük ihtimal telefondan dolayı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı