4 Mbit İnternet Yavaşlığı

Aynı sorunu bende superonline ile yaşıyorum konum açacaktım fakat bu konuyu görünce yardım alabileceğimi düşündüm; ama burada da bir sonuca ulaşılmamış gibi. Herhangi bir çözüm yolu bilen varsa paylaşabilir mi? Bana yaptığım telefon görüşmesinde arıza kaydımın oluşturulduğu yakın bir zamanda geri dönüş yapılacağı bilgisi verildi. Modem resetleme kablo değiştirme vs. işlemleri denedim...

Binaya gelen kablo ya da hatta sıkıntı olabilir. Siz başka odaya taşımışsınız. Taşımakla kablo uzunsa gelen hat zayıflar. Ama öylede değil diyorsanız kesinlikle santralde sıkıntı olabilir. Başka bir şey gelmiyor aklıma.

Santral sıkıntısı değil aynı binadaki arkadaşımın sonuçları güzel ve bir değişiklik olmadığını söyledi. Acaba telefon hattının bozulması ADSL i etkiler mi ?
Olayın özeti şöyle :
1) Telefon hattı görünmüyor bozuk da olabilir.
2) Modem arayüzündeki max gelen bağlantı eskiden sabit 16.000 di şimdi ise kafasına göre değişiyor.
3) Ping normal gibi görünse de packet loss çok. Hat zayıflaması çok fazla.
Ve tüm bunlar yetmezmiş gibi haftasonu katılmam gereken CS GO turnuvam var...

6 yıldır sabit olan IPV4 adresim de değişti. Hadi hayırlısı , valide hanım nöbetten gelince arayacağız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…