Teşekkür ederim hocam bunları not alıp tester kağıtlarına sıktıracağım. Valentino Uomo Born İn Roma EDP ve EDT nasıldır?
Montblanc Explorer Platinum Salvatore Ferragamo Red Leather'e göre daha çok beğenilmiş fragrantica'da hocam bu arada. Boyner'e gittiğim de her iki kokuyu da kesinlikle deneyeceğim ya bu dediğiniz 2 kokudan birini alacağım yani Salvatore ya da Montblanc bir de aklımda Valentino Uomo Born İn Roma var fakat bunun hakkında bilgim yok siz cevap verince ona göre ona da bakacağım.
Şuan ki parfüm listem bu şekilde oraya gittiğimde bu 4'ünü deneyip ona göre alacağım:
-Salvatore Ferragamo Red Leather
-Montblanc Explorer Platinum
-Valentino Uomo Born in Roma EDT
-Yves Saint Laurent EDP
Hocam bu arada Salvatore ve Montblanc'ın EDP'sini mi EDT'sini mi test etmeliyim? Bu arada benim tester kağıtlarına pek sıktırmak istememe sebebim şu mesela bazı parfüm benim tenime uygun değildir kötü kokar yarım saate gider ama tester kağıdın da güzel kokup alabilirim ondan iki tane dedim de gerçi omzuma falan da sıktırırım toplam 4 tane yine bir şekil halledeceğim ben siz bu 4 parfümü bana analiz eder misiniz kalıcılık, yayılım ve iltifat oranı üzerinden.
Bu arada bu 4'ü de 4 mevsim değil mi?
Bir türk kanalı Montblanc Explorer Platinum hakkında video çekmiş ofis parfümü olduğunu belirtiyor.
@BlackDread sizin de yorumunuzu bekliyorum hocam.