4 Monitör Kullanımı

sence masanın genişlği 160 cm çokmu yoksa normal mi sana
Eki Görüntüle 418070

Böyle bir masa oluşturuyorum ama genişlik olarak çok uzun olurmu diye sürekli düşünüyorum daha da attırırsam
Hocam dual arm monitör standlarında masa genişliği pek önemli değil. Masanız seçtiğiniz monitörlerde 2 tanesinin sığacağı boyutta olursa yeterli olur. Sadece dual armdan tamamen faydalanamazsınız monitörler fazla kıpırdamaz fakat pek sorun olacağını düşünmüyorum. Size anladığım kadarıyla 4 adet 27 inç monitör, 2 adet dual arm ve 130+ cm bir masa gerek. Amazon.com: ViewSonic LCD-DMA-002 Spring-Loaded Dual Monitor Mounting Arm with Vesa Mount up to Two 27" Monitors: Computers & Accessories 2 adet bundan, uyumluluk açısından sorun yaratmaması için ViewSonic 27" VA2719-SH 60HZ HDMI VGA Gaming Monitör | ITOPYA bundan almanız gerekir. Bütçeniz yeterliyse çok güzel bir setupa sahip olursunuz. Ayrıca kasanın arkasında 4 adet HDMI var mı ona bakmayı unutmayın.

5 MS pek ilgi çekici değil . Yinede 4 monitör ve 2 dual arm fiyatına 1 ms'i vardır muhtemelen. Hatta Samsung LC49HG90DMMXUF 49" 1ms (2xHDMI+Display+mDisplay) Fiyatı 144 hz 1 ms 50 inç yeterli bir monitör.

5 MS pek ilgi çekici değil . Yinede 4 monitör ve 2 dual arm fiyatına 1 ms'i vardır muhtemelen. Hatta Samsung LC49HG90DMMXUF 49" 1ms (2xHDMI+Display+mDisplay) Fiyatı 144 hz 1 ms 50 inç yeterli bir monitör.
Bence gayet normal. 1 MS MPRT değeri, tepkime süresi 5 MS zaten bununaltına TN panel olmadan inen yok, 4 MS falan IPS ekranlar en iyi.
Piyasada 1MS olduğunu iddia eden VA paneller MPRT değerini yazıyor orada aldatmaca var, tepkime süreleri 10 MS'den bile fazla gerçekte.

Motitör stantları çok pahalı alırım fiyatda sıkıntı yok ama deymez bence. VR almamamın sebebi sağlığım o başımı ağrıtır hepinizin yanıtları için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…