Sergio Centipat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 26 3 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar kardeşim 3 nakil denemesinde de yerleşemedi maalesef. Fakat 4. bir nakil denemesi daha varmış ve 3 günümüz var. Nereden yapacağımızı bulamadık. Link atan veya tam yerini söyleyen olursa çok güzel olur. En iyi cevap olarak işaretleyeceğim.
Arkadaşlar kardeşim 3 nakil denemesinde de yerleşemedi maalesef. Fakat 4. bir nakil denemesi daha varmış ve 3 günümüz var. Nereden yapacağımızı bulamadık. Link atan veya tam yerini söyleyen olursa çok güzel olur. En iyi cevap olarak işaretleyeceğim.
O oguzhnsrmn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.234 Çözümler 3 Yer Yazım Yanlışı Yapanlar Klübü Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2020 #2 Geçen sene vardı diye biliyorum 4. nakil bu yıl 3 büyük ihtimalle, olsaydı e okulda olurdu. Artı 0 Eksi