ErenTMZ Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 484 Çözümler 1 Yer iştanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #11 Bataryası 3 saat gidiyor yazmış, sıkıntılı durumu varmı bilmiyorum.
Onatygt Kilopat Katılım 27 Ağustos 2018 Mesajlar 997 Çözümler 4 Yer İstikbal göklerdedir! M.Kemal ATATÜRK Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2021 #12 ErenTMZ dedi: Bataryası 3 saat gidiyor yazmış, sıkıntılı durumu varmı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İyice test edin. Sıcaklıklara ve performansa bakın, elektrik harcamalarına ve çalıştıkları hıza bakın. Bir sorun yoksa bence alınabilir.
ErenTMZ dedi: Bataryası 3 saat gidiyor yazmış, sıkıntılı durumu varmı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... İyice test edin. Sıcaklıklara ve performansa bakın, elektrik harcamalarına ve çalıştıkları hıza bakın. Bir sorun yoksa bence alınabilir.
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.008 Çözümler 86 6 Haziran 2021 #13 Ürün sorunsuz çalışıyorsa mide bulandırıcı derecede ucuz. Sonradan, parayı gönderdim ürün gelmedi, geldi arkasından polis de geldi durumları olursa şaşırmam.
Ürün sorunsuz çalışıyorsa mide bulandırıcı derecede ucuz. Sonradan, parayı gönderdim ürün gelmedi, geldi arkasından polis de geldi durumları olursa şaşırmam.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 6 Haziran 2021 #14 Bu fiyata çok iyi bence.
ErenTMZ Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 484 Çözümler 1 Yer iştanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2021 #15 Ekran kartında çatlak var, değişmesi lazım demiş. Sizce uğraşmaya değer mi?
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 6 Haziran 2021 #16 ErenTMZ dedi: Ekran kartında çatlak var, değişmesi lazım demiş. Sizce uğraşmaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Fiyatının uygun olmasından belliydi zaten bir şeyler olduğu. Almayın. Uğraşmaya değmez.
ErenTMZ dedi: Ekran kartında çatlak var, değişmesi lazım demiş. Sizce uğraşmaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Fiyatının uygun olmasından belliydi zaten bir şeyler olduğu. Almayın. Uğraşmaya değmez.