4. nesil Ryzen beklenir mi?

Sabırlıysan, bütçe varsa, sistemin de bekleyene kadar yetiyorsa neden olmasın? Güzel bir performans artışı olacağını düşünüyorum.

2080SUPER 3800X kullanıyorum sistemim yeterli bütçe de pek dert değil fakat 3900XT'ye geçmeyi düşünüyorum karar veremedim.

Sistemin bence gayet yeterli, bırak 4. nesilin çıkışını 5 sene de bekletebilir. Yani bekle derim.

Sağ olun ben DDR5 ile değişmeyi düşünüyordum fakat render alırken çizim yaparken vs sistem 1 gün açık kalıyor bazen 3900X'in 3800XE göre çoklu çekirderk anlaminda ciddi daha iyi diye biliyorum.

2080SUPER 3800X kullanıyorum sistemim yeterli bütçe de pek dert değil fakat 3900XT'ye geçmeyi düşünüyorum karar veremedim.

Paranız varmış hiçde dert değilmiş o zaman niye 4. nesil işlemci beklicenki 3900XT'ye geçersin 4. nesil çıkınca da 4. nesile geçersin çokta kararsız kalınacak bir durum değil.

Paranız varmış hiçde dert değilmiş o zaman niye 4. nesil işlemci beklicenki 3900XT'ye geçersin 4. nesil çıkınca da 4. nesile geçersin çok da kararsız kalınacak bir surum değil.

Hocam o kadar da yok almışken iyi alıyorum uzun süre kullanıyorum başkaları dükkan açar ben PC ile kazanıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı