A Ayaberk Megapat Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 161 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2020 #1 4800H veya 4900H ile RTX 2070 ve üstü ekran kartlı laptoplar neden çıkmıyor? Bu kadar güçlü işlemcilerle RTX 2060’lı laptop kullanmak çok saçma geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2020
4800H veya 4900H ile RTX 2070 ve üstü ekran kartlı laptoplar neden çıkmıyor? Bu kadar güçlü işlemcilerle RTX 2060’lı laptop kullanmak çok saçma geliyor.
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.230 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2020 #2 Cevap olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Cevap olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
obelisk Kilopat Katılım 30 Ekim 2015 Mesajlar 729 Çözümler 2 1 Mayıs 2020 #3 Shimada Sensei dedi: Cevap olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güzel video fakat uzun, sadece arkadaşın cevabının olduğu dakikayı atsanız ?
Shimada Sensei dedi: Cevap olabilir: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Güzel video fakat uzun, sadece arkadaşın cevabının olduğu dakikayı atsanız ?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.230 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Mayıs 2020 #4 obelisk dedi: Güzel video fakat uzun, sadece arkadaşın cevabının olduğu dakikayı atsanız ? Genişletmek için tıkla... 1 hafta önce izledim, hatırlamıyorum. Videonun sonlarına doğru bir yerlerde.
obelisk dedi: Güzel video fakat uzun, sadece arkadaşın cevabının olduğu dakikayı atsanız ? Genişletmek için tıkla... 1 hafta önce izledim, hatırlamıyorum. Videonun sonlarına doğru bir yerlerde.
T tutuklu8 Hectopat Katılım 25 Haziran 2013 Mesajlar 174 1 Mayıs 2020 #5 Videonun özeti inteli geçmişte ünlü bilgisayar üretilerine AMD kullanma diyebiliyor. Rüşvet baskı vs. yapabiliyor.
Videonun özeti inteli geçmişte ünlü bilgisayar üretilerine AMD kullanma diyebiliyor. Rüşvet baskı vs. yapabiliyor.
A Ayaberk Megapat Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 161 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2020 #6 Çok teşekkür ederim.