4 PC ile tek monitörden nasıl görüntü alınır?

ushuaia

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam.

Tek monitörden 4 PC'de monitörü 4'e bölerek aynı anda görüntü almak istiyorum.
Bunun için uygun bir monitör var mıdır ekrana 4'e bölebileceğim, 4 adet HDMI bağlayabileceğim, 4 PC'den tek monitörde aynı anda görüntü alabileceğim bir monitör veya yazılım varsa dediğimi sağlayabilecek? Yardımcı olursanız sevinirim. Ne kadar araştırsam da bulamadım.

Bir görsel yüklüyorum, ona bakarak daha net anlayabilirsiniz. Biraz karışık anlattıysam affola.

Fotoğraf yükledğimde sunucu hatası oluştu, daha sonra deneyin hatası almamdan ötürü resmi linkledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu destekleyen özel bir monitör almanız lazım.

hocam bir türlü bulamadım işte o monitörü google aramaya ne yazsam o tarz monitörler çıkar biliyor musunuz?
İstediğiniz özellik, Resim içinde Resim özelliği, yani Picture in Picture (PiP) veya Picture-by-Picture (PbP)

Genelde 2 ekran'a kadar izin verir monitörler. Bunun için özelleşmiş monitör olabilir.

Resim Yanında Resim (PbP) Özelliğine Sahip Monitörler - Epey

bunlar PbP destekleyenler ama 2 adete kadar izin verirler. Detayına bakman gerekli.

Son düzenleme:

Hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu videoda 2 dakika 20. saniyeden itibaren anlatmış var diyor böyle monitörler videoyu yükleyen kişiyede sordum fakat cevap vermedi henüz tek monitörü 4'e bölebileceğim bir teknoloji yok diyorsunuz yani öyle mi?

Çok büyük anlam ve teknoloji karmaşası içindesin.

Bu videodaki cihaz. Genelde Kamera için kullanılan HDMI Switch/Splitter.

Örnek senaryo. 1 Ekran var buna 4 cihaz takılı. Her seferinde tak çıkar yapmak yerine tek tuş ile geçmeni sağlıyor. Yani HDMI çoklayıcı. Ekran 1 görsel gösterir çat çat 4 cihaz içinde değişimini sağlar.

Senin istediğin özellik ise Monitörün aynı anda 2 farklı monitör gibi davranması. Bunu için KWM Switchler var ama onun yapılış amacı da bambaşka. Gecikmeler olan bir yapı.

Amaç ne bilmiyorum. Fakat şöyle önerebilirim PbP/PiP destekleyen 2 adet monitör alıp alt alta koyup 2 ekranı 4 ekran gibi kullanabilirsin. Lakin senin 4 ekranı en kötü 1080p modda PiP/PbP kullanabilmen için 55" 4K TV boyutlarında bir ekrana ihtiyacın var ki gözüksün. E bu tip bir Gaming ekran yok. TV'lerde bu özellik yok. Buna özelleştirilmiş ekranlar bulabilirsin ama parası ne kadar olur, TR'de bulunur mu muamma.

Ha ne önerirsin dersen:

Al bundan 2 tane. Tak alt alta 4 adet 27" 2K ekran gibi kullan.
Bu gibi bir kullanıma 50K sana fazla geliyor ise şayet, özelleştirilmiş ekranı bundan ucuza bulabileceğini düşünmüyorum.

Senaryonu açıklarsan amaca göre çözüm üretilebilir.

hocam ben tanıttığı cihazdan bahsetmiyorum.vidyonun 2.dakika 20.saniyeden itibaren izlerseniz monitörü 4 e bölebileceğimiz monitör ve yazılımlar var diyor fakat bu vidyonun konusu değil diyor

Hocam ben tanıttığı cihazdan bahsetmiyorum. Videonun 2.dakika 20.saniyeden itibaren izlerseniz monitörü 4'e bölebileceğimiz monitör ve yazılımlar var diyor fakat bu videonun konusu değil diyor

Tanıttığı cihazdan bahsetmedim bende, videoda bahsedilmeyen bunu yapabilen cihaz KVM Switch'dir.

Buyurun videosu aşağıda. Fakat bu gecikmeli çalışan bir sistem. Oyun veya normal kullanım için önerilmez. Video kamera gibi 1 2 saniye gecikme olması problem olmayan sistemlerde hepsine hakim olabilmek adına kullanılır.

Cihazı size belirtiyorum zaten. Siz şunu şunu yapmak istiyorum deseniz, ona göre daha yardımcı oluru olmazı üzerine konuşarak çözüm uydururuz. Ha yok cihaz ne diyorsanız. 4 In/1 Out KVM Switch lazım size.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da cihaz: 4-Port Split-Screen KVM Switcher | QSKEM-2814 | Rextron Integrated KVM Solution Provider

kwm swich var zaten bende hocam 4lü fakat ekranı boyle 4e bolemiyorum nasıl yapacağım onu.
ben 4 kasayı monitörü 4e bölüp görüntü almak istiyorum bunun sonunda swicth yardımı ile 4 kasayı tek mouse ile yoneteceğim

Sizdeki model PbP/PiP destekliyor mu ? Linkteki ürünün aynısı mı ?

Bu özellik KVM Switch'in özelliği değil, PiP/PbP destekli KVM Switch özelliğidir.

Kullandığınız modelde bu özellik olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…