T THECRUEL Femtopat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #1 Anakartım 4 pin fanı destekliyor ama bende 3 pin destekleyen CPU fanı var. Takarsam rahat çalışır mı yoksa 4 pin fan mı lazım?
Anakartım 4 pin fanı destekliyor ama bende 3 pin destekleyen CPU fanı var. Takarsam rahat çalışır mı yoksa 4 pin fan mı lazım?
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 Böyle bir kontrolcü almanız lazım.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 28 Ağustos 2024 #3 THECRUEL dedi: Anakartım 4 pin fanı destekliyor ama bende 3 pin destekleyen CPU fanı var. Takarsam rahat çalışır mı yoksa 4 pin fan mı lazım? Genişletmek için tıkla... Takabilirsin çalışır.
THECRUEL dedi: Anakartım 4 pin fanı destekliyor ama bende 3 pin destekleyen CPU fanı var. Takarsam rahat çalışır mı yoksa 4 pin fan mı lazım? Genişletmek için tıkla... Takabilirsin çalışır.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #4 ReloadingData dedi: Takabilirsin çalışır. Genişletmek için tıkla... 4 Pin slotuna 3 pinli şeyi nasıl takacak hocam acaba?
ReloadingData dedi: Takabilirsin çalışır. Genişletmek için tıkla... 4 Pin slotuna 3 pinli şeyi nasıl takacak hocam acaba?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 28 Ağustos 2024 #5 Cheese Wizzard dedi: 4 Pin slotuna 3 pinli şeyi nasıl takacak hocam acaba? Genişletmek için tıkla... Örnek şu sitede görseli var. Takabilir. Cooler Master FAQ landing.coolermaster.com
Cheese Wizzard dedi: 4 Pin slotuna 3 pinli şeyi nasıl takacak hocam acaba? Genişletmek için tıkla... Örnek şu sitede görseli var. Takabilir. Cooler Master FAQ landing.coolermaster.com
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #6 ReloadingData dedi: Örnek şu sitede görseli var. Takabilir. Cooler Master FAQ landing.coolermaster.com Genişletmek için tıkla... Ben 4 pin, 3pin denince ARGB, RGB soketi bahsediyor sandım.
ReloadingData dedi: Örnek şu sitede görseli var. Takabilir. Cooler Master FAQ landing.coolermaster.com Genişletmek için tıkla... Ben 4 pin, 3pin denince ARGB, RGB soketi bahsediyor sandım.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.860 Çözümler 244 28 Ağustos 2024 #7 Cheese Wizzard dedi: Ben 4 pin, 3pin denince ARGB, RGB soketi bahsediyor sandım. Genişletmek için tıkla... CPU fandan bahsediyor okumadın sanırım konuyu.
Cheese Wizzard dedi: Ben 4 pin, 3pin denince ARGB, RGB soketi bahsediyor sandım. Genişletmek için tıkla... CPU fandan bahsediyor okumadın sanırım konuyu.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #8 ReloadingData dedi: CPU fandan bahsediyor okumadın sanırım konuyu. Genişletmek için tıkla... Hayır okudum, fan ışığı falandır diye düşündüm.
ReloadingData dedi: CPU fandan bahsediyor okumadın sanırım konuyu. Genişletmek için tıkla... Hayır okudum, fan ışığı falandır diye düşündüm.
Carl_Castle Hectopat Katılım 1 Ocak 2022 Mesajlar 319 28 Ağustos 2024 #9 Bilmeden, anlamadan konuya atlamak bir yana, hatasinda israr ediyor birde arkadasimiz. Takilir efenim, hatta cogunluk o sekilde kullanir
Bilmeden, anlamadan konuya atlamak bir yana, hatasinda israr ediyor birde arkadasimiz. Takilir efenim, hatta cogunluk o sekilde kullanir
T THECRUEL Femtopat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #10 Carl_Castle dedi: Bilmeden, anlamadan konuya atlamak bir yana, hatasinda israr ediyor birde arkadasimiz. Takilir efenim, hatta cogunluk o sekilde kullanir Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam
Carl_Castle dedi: Bilmeden, anlamadan konuya atlamak bir yana, hatasinda israr ediyor birde arkadasimiz. Takilir efenim, hatta cogunluk o sekilde kullanir Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam