S Sefkan Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #1 Arkadaşlar 4 pinli işleci soğutucum var ve anakartada 4 pin üzerinden takılı. Ama hiçbir şekilde fan hızını kontrol edemiyorum, neden? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2021
Arkadaşlar 4 pinli işleci soğutucum var ve anakartada 4 pin üzerinden takılı. Ama hiçbir şekilde fan hızını kontrol edemiyorum, neden? Teşekkürler.
EmirhanTurkoglu Hectopat Katılım 19 Şubat 2017 Mesajlar 121 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Stajyeri 8 Mart 2021 #2 Fan hızı kontrolünü nereden yapmayı deniyorsun?
S Sefkan Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #3 EmirhanTurkoglu dedi: Fan hızı kontrolünü nereden yapmayı deniyorsun? Genişletmek için tıkla... Biosa baktım yok speedfan uygulamasına baktım onda da yok.
EmirhanTurkoglu dedi: Fan hızı kontrolünü nereden yapmayı deniyorsun? Genişletmek için tıkla... Biosa baktım yok speedfan uygulamasına baktım onda da yok.