4 pinli PC fan önerisi

Grande DOMINIC

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
300-500 TL bandında 4 pinli minimum 1 tane fana ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum.

Pahalı olmaz ancak RGB olması tercihimdir, görüntüye pek takılmıyorum ama 2 tane farklı fan arasında bu biraz sırıtır gibime geliyor.

Pahalı olmaz ancak RGB olması tercihimdir, görüntüye pek takılmıyorum ama 2 tane farklı fan arasında bu biraz sırıtır gibime geliyor.
Kendisi güzel, basınçlı hava üfleyen bir fandır. Görüntüden yana sorun olacaksa, ARGB olarak bir konuda @Hamza Ensar Sağlam hocamız aşağıdaki fanı önermiş.

Bu gayet güzel özellikleri vs. benim için uygun dış RGB'li bakıyorum olmazsa bunu alacağım sanırım.

Bu gayet güzel özellikleri vs. benim için uygun dış RGB'li bakıyorum olmazsa bunu alacağım sanırım.
ARGB veya RGB fan alırken anakartınızda veya kasanızda gerekli aydınlatma bağlantısını yapabileceğiniz port veya kontrolcü var mı kontrol edin. Elinizde patlamasın sonra, ışıksız ışıksız döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…