4 pinli PSU'ya RX 570 8 GB nasıl takılır?

Hallellujahh

Femtopat
Benim elimde GTX 1050 2 GB 4pin girişli bir ekran kartı var. Ben bunu RX 570 Pulse 8 GB ile değiştireceğim fakat benim PSU'da 4 pin girişi var ve RX 570 Pulse 8 pin istiyor. Ben bu kartı nasıl bağlayabilirim? Tam emin de değilim 6 veya 8 pin gerekiyor. PSU 700 Watt 80+ iyi bir PSU. Umarım PSU değiştirmem gerekmiyordur.

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU 700W ise mutlaka fazla fazla PCI-E vardır. Sadece 1 tane 4 pin olması biraz olanaksız gibi geldi bana. Bilmiyorum belki de dediğiniz gibidir ancak gözden kaçırma ihtimaliniz olabilir mi? PSU marka model nedir acaba?

Benim elimde GTX 1050 2 GB 4pin girişli bir ekran kartı var. Ben bunu RX 570 Pulse 8 GB ile değiştireceğim fakat benim PSU'da 4 pin girişi var ve RX 570 Pulse 8 pin istiyor. Ben bu kartı nasıl bağlayabilirim? Tam emin de değilim 6 veya 8 pin gerekiyor. PSU 700 Watt 80+ iyi bir PSU. Umarım PSU değiştirmem gerekmiyordur.
PSU marka modeli ne ?

700W bir model zaten dandik bir marka değilse en az 2 tane 6+2 pin şeklinde 8 pin giriş koymuştur 😀

Bu arada 4 pin GTX 1050 ekran kartı var mıydı ? Ben ilk defa duydum 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı