4 Pinlik Güç Kablosunu Takınca Sistem Çalışmıyor

theRiokoyos

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sahip olduğum anakartın 1 ram slotunun bozuk olduğunu farkettim ve bu yüzden yeni bir anakarta geçeyim dedim. Ancak anakartı değiştirdiğimde sistem ilk açıldığında yavaşlamıştı ve çözünürlük sıfırlanmıştı. Doğaldır dedim ve bilgisayarı kapadım.

İçine Windows 10 Profesyonel kurulunu olan usb belleğimi bilgisayara taktım ve güç düğmesine bastım. Madem anakart değişmişim temiz bir format atayım dedim. Ancak bilgisayar açılmadı. Güç düğmesine bastığımda tek yaşanan şey güç kaynağı ve işlemci fanının hafif bir şekilde sarsılmasıydı. Sonra güç kablolarını söküp tekrar takmayı denemek istedim.

Ancak 4 pinlik güç bağlantısını takmayı unutmuşum. Güç düğmesine bastığım zaman fanlar normal bir şekilde dönmeye başladı. Sonra 4 pinlik güç bağlantısını takmadığımı farkettim ve sistemden tamamen elektriği kesip 4 pinlik kabloyu da taktım. Ancak fanların hafif sarsılması dışında hiçbirşey olmadı. Gene kabloyu çıkardım denedim. Fanlar dönmeye başlıyordu. Sizce sıkıntı nedir? Bana yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim. Çok gereksiz uzun yazmışım. Özür dilerim.

Sistem Özelliklerim:

İntel Core 2 Duo E7500
Asrock G31M-S
2x2 DDR2 RAM
Asus R7 240 ekran kartı
Hadron Marka 300W Güç Kaynağı

Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünü sıfır mı aldınız ikinci el mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…