4 RAM destekli bir anakarta kaç tane DIMM RAM takılır?

Swistret

Centipat
4 RAM destekli bir anakarta DIMM2 RAM'lerden 4 tane takılabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
4 Slot mevcut ise olabilir ama hiç sağlıklı bir işlem olmaz 2 X 2 en iyisi.

Şöyle bir fotoğraf var anakartın sitesinde

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200602-102236_Word.jpg
    71,2 KB · Görüntüleme: 69
4 Slot mevcut ise olabilir ama hiç sağlıklı bir işlem olmaz 2 X 2 en iyisi.

Ne alaka sağlıklı olmaz ne demek. Adamın elinde 2 tane 4 GB bellek var diyelim. Gidip 2 adet daha aynısından alıp takar. Ve gayet sağlıklı olur. En iyisinin 2x2 olduğu bir makale ya da kaynak gösterir misiniz?

Ne alaka sağlıklı olmaz ne demek. Adamın elinde 2 tane 4 GB bellek var diyelim. Gidip 2 adet daha aynısından alıp takar. Ve gayet sağlıklı olur. En iyisinin 2x2 olduğu bir makale ya da kaynak gösterir misiniz?

Kişi DDR2 1 GB RAM'den 4 tane takmak istediğini söylüyor MHz uyumlu şekilde çalıştırması falan hepsi risk sıfır sistem için öneri vermedim ben 2 GB olarak 2 tane takarsa daha kullanışlı olacağını söyledim sizin örnek verdiğiniz 2 tane 4 GB DDR3 veya 4 tür zaten bunda bir problem yok eski bir sistem olduğu için 2 GB 2 GB olarak tak dedim.

Yok sen yanlış anladın ramlar 8 gb anakart 4 ram destekliyor ama alacağım ramlar DIMM2. Ben bu anakarta 4 tane 8gb ram taksam problem yaşar mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…